Trailer-Battle: The Campaign vs. The Watch

To komedier. To alternative trailers.
The fight is on...
(© SF Film / 20th Century Fox)

Nogle af samtidens største komikere tørner op mod hinanden, når der til efteråret skal kæmpes om biografgængernes gunst.

Will Ferrell og Zach Galifianakis giver den fuld skrue i filmen 'The Campaign', der er en grovkornet komedie om to politikeres beskidte kamp for at komme i betragtning til en plads i kongressen.

I 'The Watch' er det derimod hele fire mand høj, der skal bringe latter til biografsalene. Vince Vaughn, Ben Stiller, Jonah Hill og Richard Ayoade (Submarine) spiller en nabopatrulje, der løber ind i rumvæsner.

Som man kan se på de to nye trailers, der netop er kommet, er der humor under bæltestedet, og flere ytringer i klippene er ikke for børn. Ligeledes har de to film til fælles, at de afsøger alternativer i deres opbygning af forfilmene: 'The Campaign' sidestiller to hele scener ved middagsbordet, og 'The Watch' er bygget op som én lang gag-reel.

Så er spørgsmålet, hvilken af de to film, der ser sjovest ud. Du kan stemme forneden og som altid uddybe dit valg i kommentarfeltet.

The Watch får premiere den 23. august, og The Campaign følger trop den 20. september.