Cookie- og Privatlivspolitik
Klip fra ny Bourne-film

Klip fra ny Bourne-film

Løb, Aaron, løb!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det første klip fra den nye film om arvtageren til Jason Bourne, 'The Bourne Legacy', holder sig ikke tilbage, når det kommer til løb, hop og effektive slåskampe.

I filmen spiller Jeremy Renner superagenten Aaron Cross, der er en del af Outcome-projektet. Han og alle involverede i dette projekt er blevet genstand for en massiv menneskejagt iscenesat af CIA, der ønsker at slette Outcome for altid.

I klippet er Cross på flugt sammen med en af doktorerne bag de genmodificerede agenter (Rachel Weisz).

The Bourne Legacy får premiere den 16. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thorbjørnuser/867882

Da jeg hørte de ville lave en ny film med Bourne, så ville det blive svært da Matt Damon gjorde det så godt.
Denne trailer og den officelle vil måske ændre det. Glæder mig vildt til at se den.

Anonymuser/0

Ud med Damon..ind med Renner - Bourne franchisen er netop blevet yderst seværdig !!!

Maria Hoedt

Jeg var ret skeptisk da jeg hørte der ville blive lavet en ny Bourne film uden Damon - da jeg forstod det som at de ville have Renner til at overtage rollen som Bourne. Men efter at have sat mig lidt mere ind i det, glæder jeg mig helt vildt til at se den. Det kan kun blive godt, og Renner passer godt ind i rollen, han er jo en fantastisk skuespiller!

tueuser/884816

Bliver episkt at se Renner som det nyeste skud på Bourne-stammen! Elsker de andre film og er ikke i tvivl om at denne også kommer til at levere varen! Desuden kan jeg bedre lide Renner end Matt Damon, så det er jo endnu et stort plus.

Anonymuser/0

Godt at høre det ikke kun er mig, syntes også langt bedre om Jeremy Renner end Matt Damon. Traileren ser også fremragende ud så det tegner godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

6 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

8 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter