Cookie- og Privatlivspolitik
'Jumanji' skal genoplives

'Jumanji' skal genoplives

Gensyn med det skæbnesvangre brætspil

Stem op!
5
Stem ned!
-3
(reset)

Tendensen til at hive gamle film ned fra hylden og støve dem godt af vokser blandt filmselskaberne i Hollywood.

Nu er det Jumanji, der står for skud til en genoplivning. Filmen fra 1995 havde Kirsten Dunst og Bradley Pierce på rollelisten som to børn, der finder et gammelt brætspil og beslutter sig for at spille det. Det skulle de imidlertidigt aldrig have gjort.

Robin Williams spiller Alan Parrish, som har været fanget i spillets jungle i mange år. Da børnene befrier ham, slipper de desværre også farerne fra junglen ud i byen.

De visuelle effekter var imponerende i forhold til deres tid i 1995, men en genoplivning af filmen ville give mulighed for at opdatere dem til nutidens standard.

Sony Pictures står for genoplivningen af filmen, der oprindeligt blev udgivet af deres datterselskab Columbia TriStar. Der er endnu ingen manuskriptforfatter eller instruktør tilknyttet projektet.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mortenuser/87753

tro simpel han ikke at den kan gøres bedre
p.s. kan man lige den så se Journey 2 (Rejsen til Jordens Indre 2)

Sara

Jeg synes heller ikke at Jumanjii behøver et remake, det er en klassiker fra halvfemserne og mega god som den er.(Jeg har altid elsket alle filmens special effects) Sammen med Hook og Dead poet society er det en af mine yndlings Robin Williams film, så æv at den absolut skal remakes. Som mange andre nævner, ja så burde de kunne finde på noget nyt. Der kan sikkert nok være film hvor en remake er okay at lave, men tit kan man vel bedre lide originalen.(pga. de oprindelige skuespillere, instruktør, special effects eller bare af nostalgiske grunde.)

Line FS

Hahah seriøst?
wow, det lang tid siden jeg har set den film.. kan ikke huske meget..
Men altså.. prøv nu noget nyt, tak!

Carluser/917403

Så la' da være!

Arnold

hvorfor...? filmen er en alletiders klassiker, og behøver på ingen måde at blive lavet på ny! Find dog på noget nyt

DJN

jo publikums egen skyld, de drøner jo ind til alle remakes og reboots og gør det til en lukrativ affære for filmselskaberne.
I år har jeg på dvd bl.a. set fede film som Red State, Apollo 18, Another Earth, The Woman, Evidence og Mientras Duermes, film, som sagtens kunne have fundet et publikum i biografen, men fordi folk ikke magter ukendte skuespillere/instruktører (selv om Red State er af Kevin Smith og har en del kendte skuespillere med og Mientras Duermes er af manden bag [Rec]filmene), så ender vi med film som LOL, Fright Night-remaket, og 10,000 romantiske komedier som man ikke kan skelne fra hinanden.
Hvis alle de folk der siger, de hader remakes/reboots (og når man læser på IMDb og andre steder er der virkelig mange) virkelig gjorde alvor af det og stoppede med at se dem, så ville selskaberne også holde op med at lave dem.
Det eneste remake jeg de senere år har set i biografen er King Kong; jeg er ikke engang sikker på, at jeg vil se The Amazing Spider-Man, fordi jeg elsker de andre og synes at det er aaaaaalt for tidligt med et reboot, selv om den har fået nok så gode anmeldelser.
og ad en anden tangent, så burde de danske biodistributører også være mere chancetagende. Et eksempel er - igen - [Rec], jeg ved ikke om den første blev vist på en festival, men jeg så den først på dvd, men det amerikanske remake kom op i biograferne herhjemme. Det er en ret sørgelig tilstand for de af os, der godt kan lide skæve film; vi er tvunget til enten at være hurtige på aftrækkeren og se dem om natten på en eller anden festival, eller bestille dem på dvd, oftest fra udlandet.

Camillauser/927927

Hvorfor....bare hvorfor?
Ikke nok med at Evil Dead får en remake, nu vil i osse til lave om på en af få gode Robin Williams film!!
Det er begyndt at blive irreterende åbenlyst at hollywood slet ikke kan finde på noget nyt. Det eneste måde de kan tjene penge på nu om dage er at lave remakes af film der ikke behøver remakes!

Drummer

Kan ikke helt se idéen i at genopfører Jumanji. Ikke at det var en dårlig film, den er måske bare sat lidt højere end den fortjener.
Det pluds man kan sige, er at der selvføgelig er mange flere muligheder for at lave nogle fede effekter og måske frifortolke den lidt, fortælle lidt mere om Alans oplevelser inde i spillet ...

Men synes ikke det er den vigtigste film, man kunne tage fat i ...

Dennis

"men en genoplivning af filmen ville give mulighed for at opdatere dem til nutidens standard." = 3D og ik andet.

som jeg har sagt op til flere gange.... Hollywood er remakes, sequels og prequels nu og det er jeg godt træt af.

Den eneste ting der kunne gøre jeg ville give den nye jumanji en cnance er hvis det er en remake og robin williams genoptager rollen (hvilket jeg tvivler på)

Linda

...være blevet super talentløse og uden ideer, siden de ikke kan finde på nye projekter.

Det er sgu en kedelig tendens de er begyndt på. Jeg har da ikke lyst til at gå ind og se en "film" man i princippet har set før.

Når jeg går i biografen, så gør jeg det fordi, det er film som jeg ikke har set før og gerne vil underholdes, og hvis jeg skal se en film, jeg har set før, så blir det på en DVD eller i TV'et.

Nu må de altså tage sig sammen..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

10 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden