Cookie- og Privatlivspolitik
'The Hunger Games' kopierer Harry Potter og 'Breaking Dawn'

'The Hunger Games' kopierer Harry Potter og 'Breaking Dawn'

Sidste film deles også i to

Stem op!
6
Stem ned!
-5
(reset)

Når filmene bliver alt for lange, har man set sig nødsaget til at dele dem i to, hvilket har vist sig ikke at være en helt dårlig forretning.

Bog-filmatiseringer bliver tit udskældt for at have undladt en del detaljer fra bogen. Det kan være derfor, at tendensen til at gøre filmene længere vokser.

Harry Potter, Hobbitten, Twilight og nu The Hunger Games har alle delt filmatiseringen af en enkelt bog op i to dele.

'Mockingjay', som er den sidste bog i Suzanne Collins' Hunger Games-trilogi hedder, udkommer nu som to film.

Titlerne på filmene kommer, knap så opmindsomt, til at være 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' og 'The Hunger Games:Mockingjay - Part 2'.

Den fjerde og sidste film forventes at få premiere i november 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Har sgu ikke noget imod en ekstra "Hunger Games" film. Kan ikke være helt dårligt (håber jeg).
Synes dog til gengæld at bogen (altså Mockingjay) var meget dårligere end de to andre, og mangler sjæl - så ved ikke hvad jeg skal synes. - Men regner nu med et godt resultat!

Anonymuser/0

Breaking Dawn var unaturligt dårlig, men det var de andre Twilight film sgu også. Det er Stephanie Meyer... Intet kan rede det (Og ja, bare kom med thumbs down)
Hunger Games er trods alt, ligesom Harry Potter, bygget på noget langt stærkere matriale og den første film havde et solidt cast og tog nogle chancer og talte mest af alt IKKE ned til den generation som den var rettet imod. Jeg har godt nok ikke læst Mockingjay endnu, men de fleste mener at det er den svageste bog i serien.
I bund og grund tror jeg ikke der er tvivl om at det her kun er for at tjene det dobbelte af hvad en film kunne indtjene. Så indviklet kan historien ikke være... De kunne sagtens lave en film på 2-3 timer i stedet. Hvis Kongen Vender Tilbage kan presses ind i én film, må Hunger Games fandme også kunne..

Laura

Jeg synes ikke man kan gøre det med Mockingjay. jeg har læst bogen og der er en del af den, hvor der ikke er noget handling i, men hvor Katniss bare går rundt i en tåge. Jeg tror ikke det bliver godt, med mindre de propper en masse ekstra ind.

Helene

Jeg syntes at det er helt iorden. Jeg syntes at det fungerede fint for både Twilight og Harry Potter, man får jo bare mere ud af bågen, og derfor kommer det sikkert også til at fungere godt for The Hunger Games.

Ditte

Altså på den måde kommer der jo flere detaljer med, så jeg syntes det er okay. Men PLEASE lad være med at sammenligne Hunger Games med Twilight! Det er en fornærmelse!!

BTL

Nu må det stoppe. Breaking Dawn var den dårligste film jeg i mit liv har set, ingen pointe og ingen handling, kun en dum lille teenager der skal føde en død vampyrunge - boring as fuck! De tre forrige var rigtig fine film, men at opdele den sidste var en kæmpe fejl. - og der er en risiko for at det samme sker med The Hunger Games, let's hope not.

Antaeus

hvis man bare får flere fremragende film. Så længe det holder, så er det glimrende at de deler film op i flere dele. Alle burde være glade; folk får mere film og de kommer dybere ned og filmselskaberne tjener flere penge. Eneste minus er ventetiden og at man betaler for to film, men det har jeg ingen problemer med.

Ting

Kommer det virkelig bag paa nogen at Mockingjay bliver delt op i 2?
Filmselskaberne elsker det, siden de kan faa mere penge ud af filem.
De fleste fans elsker det, siden det de kan lide ikke slutter alt for hurtigt.
Det eneste irriterende ved det er selvfoelgelig at man skal vente foer man kan se slutningen. Men siden jeg har taalmodigheden til at vente saa er det eneste jeg kan sige er "Juuhuu"

Isabell

Snøft, hvorfor også det...!
Hvordan skal man kunne vente så lang tid!
Kan godt forstå det men det er lidt irreterende..
Men det gør de vel ved alle de bedste film, for at få dem til at blive mere spændende end de er i forvejen..!

Men jeg glæder mig trods alt til at se filmen, bliver sikkert en super film fordi det er en FANTASTIK bog!

Thamea

det kan man da ikkegøre det er så typisk de stjæler fra hinanden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

5 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter