Cookie- og Privatlivspolitik
'Gangster Squad' skal filmes om

'Gangster Squad' skal filmes om

Sløjfer scene pga. Colorado-tragedie

Stem op!
0
Stem ned!
-6
(reset)

Efter tragedien i Aurora, Colorado natten til fredag, hvor en mand åbnede ild mod publikum under en forestilling af The Dark Knight Rises, er hele filmindustrien mærket.

Warner Bros. har lige trukket deres anden trailer til filmen 'Gangster Squad' tilbage på baggrund af en scene, hvor en gruppe gangstere skyder løs mod publikum i en biografsal fra den anden side af lærredet.

Scenen er dog stadig at finde i den første trailer, men filmselskabet mener ikke, det er passende at sende en trailer indeholdende scenen ud så tæt på den nærliggende tragedie. De vil nu overveje, om scenen helt skal skæres fra filmen, eller om de skal ind og tage nogle scener om.

At scener bliver klippet ud af film i lyset af nationale tragedier, er set før. Kort før angrebet på World Trade Center den 11. september 2001 havde Columbia Pictures netop udsendt en trailer til Spider-Man, der fanger skurke i sit spind mellem de to tårne. Traileren blev trukket tilbage efter tragedien, men er stadig at finde på YouTube. Se den nedenfor.

Gangster Squad er planlagt til amerikansk biografpremiere allerede den 7. september, så filmselskabet har travlt, hvis de både skal nå at filme scener om og overholde premieredatoen. Der er dansk premiere den 11. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/602091

Halloooo, nu må I altså lige. Der står på jeres "Kommende film" side at den har "premiere" til fucking februar næste år, det står der også på det link I har til filmen. det er kun på denne side der står at den har premiere til oktober. HVORNÅR har den premiere??

Hansonuser/273017

Uforståeligt og fjollet, men nu vi er igang hvorfor ikke forbyde alle tidligere film hvor der er scener der illustrere massakre. Det er så ærketypisk amerikansk og det er til at kaste op over! I et hvert storcenter i USA kan du i hvert fald købe ammunition til skydevåben og det kræver ingen våbentilladelse og ved alle våbenhandlede i USA med respekt for sig selv kan du købe assault rifles, (storm rifler) der er opfundet for at dræbe andre mennesker. Var det ikke en idé at starte der istedet for, og ikke gå så højt op i at slette en eller anden ligegyldig scene i en film? Doh........

BTL

Hvor er det bare dumt og fjollet, typisk amerikansk. Det er fuldstændig unødvendigt, især da den tragiske hændelse i fredags på ingen måde kan sammenlignes med scenen i filmen, og absolut ikke bør bringe folks tanker tilbage til den... altså, det er lige så dumt som efter Ledger døde, var der spekulationer om at cutte scenen fra The Dark Knight, hvor han er i en ligpose.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

4 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter