Cookie- og Privatlivspolitik
Flere store biroller til 'Hunger Games'

Flere store biroller til 'Hunger Games'

Philip Seymour Hoffman med ombord

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den første filmatisering i bog-trilogien The Hunger Games bød på en imponerende rolleliste, når det gjaldt biroller. Store profiler som Donald Sutherland, Stanley Tucci og Woody Harrelson optrådte alle.

Oscar-vindende Philip Seymour Hoffman slutter sig nu til slænget. Skuespilleren har netop takket ja til at spille rollen som Plutarch Heavensbee i 'Catching Fire'.

Læsere af Suzanne Collins' bogserie vil vide, at Plutarch overtager stillingen som Head Gamemaker fra Seneca Crane. Han skal derved overse Peeta (Josh Hutcherson) og Katniss (Jennifer Lawrence) dyste mod tidligere vindere af Hunger Games. 

Catching Fire får premiere den 22. november 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

De har jo ikke skrevet mere end hvad der står på bagsiden af bogen når man kan læse hvad den handler om.

Emma

IMDB.com har allerede skrevet lidt om det, og hvis det var en større spoiler havde Kino nok fjernet det.

Antaeus

Hermed næsten sagt at imdb ikke kan komme med spoilere ;)
Og at Kino ikke kan begå fejl ;)

En STOR spoiler er det, om det præsenteres på filmsider eller ej.

Emma

Selvfølgelig kan alle lave fejl - men tror du ikke Kino ville fjerne det, hvis det var en RIGTIG spoiler? Nu hvor der er flere der har brokker sig over denne såkaldte spoiler?

Der har nok allerede været udtalelser om filmens plot og handling fra producentens side, når både IMDB og Kino kan skrive så sikkert om det.

Antaeus

Hej Emma,
Det er jo forskelligt hvornår man synes man får for meget.

Nu har jeg læst alle bøgerne og jeg synes det er en ret stor spoiler af handlingen, men selvfølgelig vil man også gerne vide lidt om hvad bogen/filmen handler om før man kaster sig over den. Så det er en fin balance. Spoileren vil uden tvivl også fremgå af trailers og stå bag på bogen da de skal sælge deres film og bøger. Nogle trailere forstår at holde det på et fint niveau andre gør ikke.

Spoilers herunder:

Hvis man tænker på hvad Hunger Games går ud på og hvad man vinder så er det ret overraskende at de skal i arenaen, endvidere måden det gøres på. Formentlig alt sammen planlagt af præsidenten og ikke planlagt for 75 år siden, som det skrives i bogen, men det første læses mellem linjerne og indikeres ligeledes.

Går vi til 3'eren så er selve overskriften en mega-spoiler af handlingen. Personlig havde jeg foretrukket ikke at have fået en så sigende overskrift og selv læst mig til det.

Emma

Vi ser nok bare forskelligt på tingene, og det skal der være plads til. Burde nok heller ikke have skrevet at man bør slappe af omkring det, i min omgangskreds havde folk bare allerede gættet at de nok ville komme tilbage i arenaen, så jeg havde lidt det indtryk af, at "alle" vidste det eller havde gættet det.

Jeg fandt det ikke selv særligt overraskende at de skulle tilbage i arenaen - men jeg blev overrasket over, hvordan det skete.

Vi er enige om titlen på bog 3, den var lidt for obvious!

Antaeus

Man kan gætte på meget og sikkert også ramme en del, men fordelen er at man ikke med sikkerhed ved om man har ramt eller ej, således har man altid overraskelsen til gode. Det spoleres bl.a. af spoilers i trailers, i en tråd som denne og så meget andet om bøger og film. At spændingen bevares er især vigtigt med bøger da man måske er en uge om bogen, mens filmen overstås på et par timer. Jeg prøver at undgå at få alt for meget info om film og bøger så jeg får mest muligt ud af dem.

En del bøger og film er netop spændingen af at man ikke med sikkerhed ved hvad der sker. Jeg elsker når der er nytænkning i bøger og film, når det altså fungerer, det sker bare så sjældent, de fleste følger nogenlunde den gamle velkendte sikre opskrift som har skabt fremragende fortællinger, men nytænkning mangler i den grad, især i de store film.

Emilie

Så fik i ikke fjernet spoileren, men til gengæld rettet den så den er korrekt ;-)

Jeff

I don't think so. This will probably be the first thing revealed in the first full trailer.

Line FS

Wow, som de andre siger. KÆMPE spoiler!! Blev selv meget overrasket da jeg læste "dette" i bogen- tror også folk som ser filmen alene, har lyst til den overraskelse. Nok en god ide at advare om det!!
Glæder mig til at høre flere roller blive besat!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper Rehmeier

Det her er sgu fjollet. Nu lyder jeg som en sur gammel mand, selvom jeg kun er 29.

1 time siden
Miss Hearts

alias Meryl Streep og Clint Eastwood i filmen The Bridges of Madison County.

15 timer siden
VIPER

Tror de her 2 ville være blandt mine 10 bedste,
når man nu kun har ½-delen af året at gå ud fra!

16 timer siden
Mille

Jeg glæder mig. Klassefesten var en underholdende affære og tænker godt denne nye film kan holde kadencen!

23 timer siden
Wayne

Hej Bjarke - vi er omtrent på samme alder, så jeg kan følge dig 100 %. Alien holder stadig, i den grad.

1 dag siden

Aktive debatter