Cookie- og Privatlivspolitik
Titel og premieredato til Abernes Planet-efterfølger

Titel og premieredato til Abernes Planet-efterfølger

Ny X-Men-film også sat i kalenderen

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

To af sidste års mest vellykkede prequels var Abernes Planet: Oprindelsen og X-Men: First Class. Filmene indspillede tilsammen 835 mio. dollars på verdensplan, så der gik ikke lang tid, før der blev talt om fortsættelser.

Det nye er imidlertid, at filmselskabet 20th Century Fox har fastsat amerikanske premieredatoer til filmene, og vi kan regne med, at de danske datoer vil ligge nogenlunde i samme tidsrum.

'Dawn of the Planet of the Apes' bliver originaltitlen på den nye Abernes Planet-film, og den får premiere den 23. maj 2014. Rupert Wyatt vender tilbage som instruktør af en historie, der følger den kloge menneskeabe Caesar og hans artsfællers kamp for at overtage verdensherredømmet.

'X-Men: First Class 2' har endnu ikke nogen officiel titel, men premieredatoen er sat til 18. juli 2014. Ligesom med 'Dawn of the Planet of the Apes' vender den oprindelige instruktør tilbage til X-Men-fortsættelsen, når Matthew Vaughn igen iscenesætter mutanternes drabelige kampe. Der er dog intet nyt om plottet at fortælle i denne omgang.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

ROTPOTA was the surprise hit of last year for me. I think it’s a brilliant film, so will be looking forward to the follow up. I also really liked X-Men: First Class, so let’s hope the next one is as good was X-Men 2.

Christina Tofteskov

Jeg var inde og se Abernes Planet: Oprindelsen, da den var i biografen. Den er nok ikke ligefrem en af mine yndlingsfilm, men den var helt sikkert billetten værd og da min "biografven" var helt vild med den, skal jeg sandsynligvis også ind og se den næste. Jeg er spændt på, hvordan de klarer det denne gang.

Jeg har kun set de første to X-Men film for snart mange år siden, så chancen for at jeg skulle tage i biografen for se den næste i rækken, er nok ikke særlig stor (nærmere ikke-eksisterende).

Karoline

Abernes Planet og X-men er begge indbegrebet af min barndom, og jeg har fulgt begge historier nøje.

Abernes Planet bliver sikkert en rigtig god efterfølger, og jeg er meget spændt på, at se den.

Når det kommer til X-men, er jeg meget spændt på, at se hvad de vil gøre med endnu en efterfølger. Jeg håber de vil fokusere mere på Rogue i en kommende film for, at se mere på heneds dilemma som gjort i Marvels gamle tegnefilm i stedet for kun at fokusere på kampene med Magneto og Mystique.

Petrescu

Det var en fornøjelse at se "X-Men: First Class"; en karakterdrevet fortælling i Marvel-regi. Særligt med tanke på at jeg stadig venter på "X-Men 3".

Wayne

Jeg tror du kommer til at vente pænt længe så :-)

Kim

Venter du stadig på X-men 3 ? Mener du filmen, for så tror jeg du enten har taget fejl af noget, eller jeg har misforstået dig, for X-men 3 også kaldet "The Last Stand" er for længst lavet, vist og siden udgivet på DVD/blue-ray ! ;-)

Petrescu

Det er ene og alene en manglende anerkendelse af "Last Stand", da den absolut ikke lever op til de to foregående film. Så jeg venter stadig på den rigtige afslutning på den trilogi.

Cami-51

Jeg var så skuffet over X-men: First Class.. De første tre X-men var fede nok, men jeg synes ikke de skal blive ved med at bygge videre på X-men. Det bliver bare langtrukkent nu! :(

TJVader

Jeg har set begge film og synes at de faktisk klarede sig langt bedre end hvad man kunne havde håbet på. De er godt lavet og skuespillet er godt så håber da de ikke taber tråden

gyldenløve

kan ikke vente på dem håber x men bliver lige så god som den første firstclass

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

6 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter