Cookie- og Privatlivspolitik
"Slam dunk" for Peter Parker

"Slam dunk" for Peter Parker

Nyt The Amazing Spider-Man-klip

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Peter Parker - alias Spider-Man - bruger ikke kun sine nyerhvervede superkræfter for at bekæmpe kriminelle. Han har også private opgør, han vil tage sig af.

Denne finurlige scene afslører en legende Parker (Andrew Garfield), som samtidigt mener det alvorligt, når han demonstrerer sine nye fysiske fordele over de tidligere plageånder.

Især sportsidioten Flash Thompson (Chris Zylka) må nu se sig overmatchet af en ny og overlegen udgave af nørden Peter Parker.

The Amazing Spider-Man får premiere den 3. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AlienRoadKilluser/937786

Glæder mig vildt meget til den 3juli skal se den 2-3 gange samme dag =;-D..........

Elefisk

Den ser sgu rigtig fed ud. Må indrømme jeg virkelig har mine tvivl, for vi har allerede en spiderman, en helt vi har bundet os til, og udseendet kan ikke bare skifte sådan lige pludselig.

Dog må jeg give klippene fra filmen, de ser sgu fede ud, og synes måske et eller andet sted at han passer godt ind som spiderman. :)

Hansonuser/273017

Spidey is back, and it looks awesome! Glæder mig til en ny fortolkning af min yndlings helt ;D

Christian

Det her klip får mig til at smile over hele fem-øren! Det er så røv fedt. Andrew Garfield er så hamrende charmerende. Bare hans finurlige ansigtsudtryk flere steder i dette klip :-) Han ligner bare rollen så skide godt (med al respekt til Tobey Maguire, som jeg altid har kunnet li'. Dog har jeg alle dage synes han manglede noget særpræg. Han var en smule FOR geek). Andrew balancerer hele stilen så fedt.

Og kuddos til selve soundtracket! Musikken i dette lille klip, passer perfekt ind i Peters drengerøvs-drilleri over for Flash. Spot-on! Utrolig "light-hearted", som man kalder det. Passer perfekt ind. Et meget opløftende score af James Horner, som er en mega sej composer! Han har leveret fantastiske soundtracks. Både til film som "Titanic", "Avatar", "BraveHeart", "Troy". Must I go on?

Glæder mig ustyrligt meget til denne film! Ser virkelig så uhyggeligt meget federe ud end den gamle franchise.

HVORFOR ER FORSALGET IKKE STARTET ENDNU? Der er kun 18 dage tilbage! Come on, Kino :-)

Ting

Nogen af de store øjeblikke jeg glæder mig til at se i filmen. Hvor han bare gir igen efter de har drillet ham i lang tid.

Maria

Fedt gange mange tusinde!!! Gal jeg glæder mig sindssygt til 3. juli!!!!

Linda

Slam Dunk indeed...wow

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter