Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Avengers-helt på vej

Ny Avengers-helt på vej

Black Panther står på spring

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

The Avengers har nydt stor succes ved biografens billetluger, og det kan være en del af grunden til, at Marvel igen har blusset op for rygterne om en Black Panther-film.

Marvel og Disney har dog ikke bekræftet rygterne, der stammer fra film-sitet Latino Review, men de har heller ikke benægtet dem.

Black Panther er den afrikanske prins T'Challas alter ego, som han påtager sig for at bekæmpe kriminalitet til ære for sin royale arv.

I Marvel-tegneserierne bliver Black Panther en del af Avengers-holdet, og noget kunne tyde på, at han skal genforenes med Thor, Iron Man, Captain America og de andre Avengers-helte i næste film.

Thor 2 og Iron Man 3 er også planlagt til at ramme biograferne, før en efterfølger til 'The Avengers' ligger klar.

Der er dog stadig intet nyt om, hvem skal instruere en sådan film, og hvem skal spille hovedrollen.

Hvem mener i ville være et godt bud på T'Challa/Black Panther?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

så har filmz sat en mulig dato på filmen og den kommer nok ud i 2014

Andyuser/751016

Michael Jai White

Kim

Når nu man har gjort Fury sort, hvad så med at gøre Black Panther hvid ? ;-)

Nå, spøg til side... nej, virkelig... det ku' man da...?

Nej, alvorligt nu - jeg tror også Djimon Hounsou er bedste bud, primært fordi han er en fremragende skuespiller, og har iøvrigt den rigtige alder ! Dernæst ku' jeg da også se Snipes i rollen, men ham VED vi jo det ikke bliver, for han er en alt for indspist skuespiller, med et alt for lille repertoire ! Will Smith måske, men ham får de aldrig til at spille 2. violin med nogen af de andre. Han er hovedrollen eller slet ikke med ! Hvad med en outsider som Chiwetel Ejiofor (Serenity), som jeg personlig synes er en meget spændende skuespiller ?

Mark

det skal lige siges af Nick Fury er sort. i de første par tegneserier.

Peteruser/584160

Jamie Fox eller Will Smith kunne være to skuespillere, der kunne være en mulighed. Et helt andet og interessant bud kune være Jeffery Wright?

Nikolaj

Synd at Idris Elba allerede har spillet Heimdal i Thor, han kunne ellers have været et godt bud.

Hagerup88

Djimom Hounsou eller Wesley Snipes ville jeg gerne se i den rolle :)

Jeff

I haven't read many Black Panther comics and know him most through his membership to The Avengers and tie-ins to other Marvel comics. I find it difficult imagining a Black Panther movie, but for my money Djimon Hounson would fit the bill.

Allan

Jeg tænker i baner som Michael Jai White eller Djimom Hounsou. Men vi er jo bare pushere på rygtebørsen. Og det er alligevel uhyre sjældent at de store filmbosser lytter til mig \m/

Kasper Richter Pedersen

Jeg tror at Wesley Snipes vil være en udmærket Black Panther. I tegneserierne er T'Challa en ung mand og Wesley Snipes er ikke så gamel som Denzel Washington er. Så Wesley Snipes er helt klart mit bud hvis det skal være en kendt sort skuespiller der skal have rollen som Black Panther.
Men hvis det skal være en mindre kendt sort skuespiller vil jeg sige det skal være Hakeem Kae-Kazim, han ligger jo tråds alt stemme til T'Challa og Black Panther i tegnefilmserien The Avenger: Earth's Mightiest Heros.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.