Cookie- og Privatlivspolitik
Angelina Jolie er en heks

Angelina Jolie er en heks

Første billede fra Tornerose-film

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Tornerose-filmen med titlen 'Maleficent' er et af  Angelina Jolie's projekter, som har været længe undervejs. Maleficent er det engelske navn for heksen Malavia, som forhekser Tornerose, så hun skal sove i 100 år.

Filmen ser historien fra Malavias synspunkt, og Angelina Jolie skal spille den onde heks, som vi kender hende fra Disneys tegnefilm.

Jolie er dog hverken grøn eller lilla i hovedet, men har beholdt sin egen hudfarve. Øjnene lyser op i en skarp grøn farve, og Jolie har fået horn på hovedet og fået læbestift på hendes signatur kæmpe læber.

Man kan åbenbart sagtens se lækker ud og være ond på samme tid. Tendensen viser også, at rollerne som de onde kvinder bliver stadig mere populære blandt Hollywoods mest prominente skuespillerinder.

Julia Roberts og Charlize Theron foldede sig begge ud som Snehvides onde stedmor i hver deres film i år, og nu er det altså Angelina Jolie's tur til at spille eventyrfortællingens onde kvinde.

'Maleficent' får premiere den 14. marts 2014.

Angelina Jolie som Malavia

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filmentusiast

Interessant koncept de har gang i i Hollywood.

At konventere tegnefilm til spillefilm.. beundringsværdigt..

Det skal nok blive interessant at se om spillefilmene er ligeså gode som tegnefilmene.

Det bliver bare synd hvis de ikke er, da det vil ødelægge en del for spillefilmene, men jeg er meget åben for sprudlende nye ideer - det gør det mere underholdende og spændende at vente og se på. ;)

Antaeus

Det er jo gjort med meget stor succes fra tegneserier til spillefilm så næste trend er måske at man nu også tager fat på de mest berømte tegnefilm. Man kan starte med Disney og Miyazaki.

Kan Det levende slot blive lige så magisk? og kan det lade sig gøre at få lavet Den lille havfrue til endnu et mesterværk?

Filmentusiast

True.

Det skal nok blive interessant at se ;)

Line

Hun kan godt skræmme mig! det første billede ser rigtig fedt ud, det blir spændene at se når der en gang kommer en trailer.

Men spillefilmene vil aldrig kunne overgå tegnefilmene.

Antaeus

Selv om Disney's filmudgaver ofte bygger på klassiske eventyr, hvor flere endda er udgivet i filmudgaver så gør Disney det som regel så godt, at deres animerede udgave kommer til at stå som den definitive udgave, den man altid husker. Det er ret godt gået og viser hvilken klasse Disney står for.

Det er spændende når man tager fat på de animerede Disney udgaver og udgiver dem som almindelige spillefilm. Det er gjort adskillelige gange, men så vidt jeg husker altid som udgaver der ikke kan hamle op med den animerede Disney udgave.

Vi har tidligere set Peter Pan, 101 Dalmantinere og Askepot i spillefilmsudgaver (og sikkert flere) og nu Snehvide i to udgaver og snart får vi også Tornerose. Men mon ikke de animerede udgaver igen ender med at stå som de definitive udgaver.

Jeg er ikke så meget for de nyere udgaver som vi ser fra både Disney og Pixar, men er langt mere til de klassiske animerede Disney udgaver som fx Pinocchio, Junglebogen, Skønheden og uddyret samt Løvernes Konge.

Ting

Jeg har ikke noget imod at man laver nye versioner at disney klassiker. Men hvis man skal gøre det så skal de godt nok være gode. Mirror mirror var en skuffelse mens Snow white and the Huntsmen var meget bedre.
Desuden glemmer man ikke de gamle klassikere selvom de nye bliver helt vild gode.

Emma

Mig og min veninde holder jævnligt Disney-aften, hvor vi ser klassikerne, så det er bare fedt at de kommer med nye fortolkninger! Skal helt klart ind og se den i biffen :)

KunForSjov82

Super fedt & dejligt at se Angelina Jolie som den onde heks fra Disney's gamle klassiker "Tornerose". Jeg er KÆMPE Disney-fan så jeg synes bare det fedt når der bliver lavet nye film over de gamle klassikere. Man ser jo altid kendte mandlige hollywood skuespillere i rollen som de onde skurke så derfor synes jeg det er fedt endelig at se flere og flere skønne kendte kvindelige hollywood skuespillerinder folde sig ud som onde hekse;-P Jeg elsker film og især eventyr film. Jeg håber at jeg i dag skal ind og se "Snowwhite and the huntsman";-) Endnu en ny fortolkning over Disney's "Snehvide", jeg glæder mig til at se den & jeg glæder mig endnu mere til at se "Maleficent" som først får premiere d.14 marts 2014.

Martine

Jeg forbander de mennesker som kan finde på at lave en film over den smukke gamle disney film!
Jolie ligner jo en forvredet version af Hellboy.. Suk..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden