Cookie- og Privatlivspolitik
RoboCop finder sin skaber

RoboCop finder sin skaber

Gary Oldman som videnskabsmand

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

For et stykke tid siden blev svenske Joel Kinnaman bekræftet til rollen som RoboCop i et reboot af filmen fra 1987, og nu er hans skaber fundet i Gary Oldmans skikkelse.

I den originale film fik RoboCops "far" ikke meget plads, men nu ønsker filmskaberne åbenbart at uddybe den vanskelige beslutning, det er at skabe en cyborg.

Præcis hvor meget plads rollen får er usikkert, men med en karakterskuespiller som Oldman på holdet, kan man forvente, at han får en del tid på lærredet.

Det begynder at vidne om et reboot, som sigter på at lave en film med mere karakterdreven handling, da RoboCop selv er mere menneskelig end maskine i denne omgang.

Gary Oldman er ellers for tredje gang snart aktuel i rollen som Kommissær Jim Gordon i The Dark Knight Rises, der har premiere den 20. juli.

Indspilningen af 'RoboCop' er endnu ikke i gang, og den danske premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

It sounds like this is going to be Robocop in name only. The original is a classic, so I can understand that they would want to do something totally different. It will be interesting to see what way they go with this.

Petrescu

Nuvel, den teknologiske udvikling gør at man kan fremstille Alex J. Murphy som en cyborg på en mere delikat måde. Men ellers er der ikke en finger at sætte på Paul Verhoevens version fra 1987: Den har humor, bidende satire over samfundet, skuespillet er solidt og historien er medrivende.

Så alt i alt, endnu en unødvendig genindspilning. Så hellere en ny version af Michael Crichtons "Timeline": En bog der virkelig fortjener en ordentligt filmatisering.

Anonymuser/0

Længe siden og måske på tide at filmen bliver rebootet igen. Det bliver ikke let for dem, men jeg håber at de kan leve op til de gamle film

Gül

RoboCop!

Længe længe siden! Håber den bliver ligeså god som den "gamle" ;)

Søsuser/442563

Jeg glæder mig også rigtig meget :-D

Jeg har meget høje forventninger til RoboCop da det var en af mine favorit film i 80érne.

Bare jeg ikke bliver skuffet :-0

The Other Account

Jeg glæder mig meget til at se mere til RoboCop´ skaber/far, nu hvor Gary Oldman blandt andet skal spille ham!

Krydser fingre for at den snart bliver filmatiseret og at den bliver god! Glæder mig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Annauser/1323692
Annauser/1323692

Min top tre lyder som følger

Dronningen
Unge Astrid
Rocketman

4 timer siden
MArCuS

Efter at have brugt lidt tid på at kigge på listen af kinos udvalgte film, opdagede jeg, at der faktisk ikke var voldsomt mange film jeg havde ople

6 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

9 timer siden
Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

10 timer siden
Jacob

Absolut en af de fedeste filmfranchiser i nyere tid, og selvom det er ærgerligt at den tredje film er blevet rykket til næste år, så er det venteti

11 timer siden

Aktive debatter