Cookie- og Privatlivspolitik
Optagelserne til The Evil Dead-remake er i gang

Optagelserne til The Evil Dead-remake er i gang

I dæmonernes magt

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Vi har før skrevet om remaket af Sam Raimis kultgyser The Evil Dead (1981). Nu er optagelserne gået i gang og slutter efter planen i juli måned i år.

Raimi er selv producent på filmen sammen med Bruce Campbell, der spillede hovedrollen Ash i den originale, ligesom han også var medproducent dengang.

'The Evil Dead' handler, både dengang og nu, om fem venner i 20-års-alderen, der tager på en ferie i en hytte langt ude i skoven. Her opdager de bogen The Book of the Dead, der hidkalder en dæmon, som besætter de unge én efter én, indtil kun en af dem er tilbage.

Der er ingen Ash denne gang, men derimod hedder karaktererne Mia (Jane Levy), David (Shiloh Fernandez), Eric (Lou Taylor Pucci), Natalie (Elizabeth Blackmore) og Olivia (Jessica Lucas).

Fede Alvarez spillefilmsdebuterer som instruktør med Evil Dead-remaket, der får amerikansk premiere den 12. april 2013. Den danske premieredato afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Klaususer/445239

Jeg er meget enig med Ramon.

Jeg tilstår, at jeg ikke har været i biografen og se disse remakes, for de har ærligt talt ikke været pengene værd - i stedet sidder jeg og savner de gamle udgaver.

Til gengæld er jeg også enig i, at selvom mange af de originale film er helt fantastiske og skræmmende, så ender de nok med at blive en joke for et yngre publikum - alene fordi hårmoden har ændret sig en del:-)

Filmhistorisk er de gamle 80'er-klassikere udsprunget af en vrede over samfundet, over frygten for bl.a. den kolde krig og den frustration, som det hele affødte. Det mindset kan ikke genskabes i et remake, og det er vel heller ikke helt meningen. For en af de positive ting, som 80'er-filmene afstedkom, var, at publikum fik mulighed for at være bange og hengive sig til at være bange i 1½ times tid. Vel vidende at den frygt ikke kunne gøre én noget, og at det hele var overstået med rulleteksterne. Hvorefter man forlod biffen og igen måtte undertrykke sin frygt - for virkeligheden.

Men så ender de remakes også med at være ligegyldige cashcows, netop fordi de ikke har et egentligt budskab eller en "samfundsmæssig" opgave.

Nej, så hellere glæde sig over, at der er flere "moderne" kunstnere som Adam Green, der bl.a. med "Hatchet"-filmene har taget genren op igen med noget originalitet, som udspringer af vores nuværende virkelighed. Og det er endnu mere fantastisk, at hans film virkelig forstår at smile til de gamle mestre.

Ramonuser/167848

Der har været utallige remakes de sidste par år af klassiske 80'er gyser/spændingsfilm, hvoraf kun en håndfuld af disse kunne leve op til forgængeren i form af kvalitet og evt. nytænkning.

Spændende at se om denne film bliver endnu en "flopper" i den snart uendelige mængde af remakes, eller om den kan leve op til den skæve humor og gru, som de oprindelige film høstede stor anerkendelse på.

Forstå mig ret, jeg er helt med på at nye generationer af filmentusiaster skal have mulighed for at genopleve "klassiske" gyserfilm på nye flasker, men sørg dog for som instruktør at genskabe DET som netop var succes'en ved de første film i stedet for bare at gå mainstream ($$$), således kommer ($$$) nemlig helt af sig selv! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.