Cookie- og Privatlivspolitik
Ny plakat til 'The Dark Knight Rises'

Ny plakat til 'The Dark Knight Rises'

Batman er knækket!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

'The Dark Knight Rises' har fået en ny plakat, der blander æstetikken fra teaserplakaten med stilen fra forgængeren The Dark Knight.

Med teksten "A Fire Will Rise" og en masse eksplosioner i baggrunden ser det ud til, at vor helt Batman (Christian Bale) får nok at se til med sin nye modstander Bane (Tom Hardy).

Sammenlignet med plakaten til den anden film i serien, 'The Dark Knight' (nederst), ser Batman ud til at være en knækket superhelt med bøjet hoved og en skygge for ansigtet. Det indkapsler ganske fint den stemning, vi oplevede i den nyeste trailer til filmen.

The Dark Knight Rises får premiere den 20. juli.

The Dark Knight RisesThe Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises teaser-plakat

The Dark Knight
The Dark Knight

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

What a surprise;

Liam Neesons Ra's Al Ghul fremgår af rollelisten;

http://www.imdb.com/title/tt1345836/

Så er ringen sluttet, nu bliver det for alvor stort.

Wayne

Talia Al Ghul er med. Nolan - thumbs up!

Troels

Jeg vil indlede med at nævne, at jeg er kæmpefan af Nolan og hele den måde, hvorpå han har givet Batman det reboot han har fortjent.
Dog vil jeg påstå, at det er lidt noget fis, at folk herinde giver Nolan hele æren for rebootet.
Hvis man sætter sig ordentligt ind i Batman-universet (og hermed mener jeg tegneseriernes udvikling), vil man opdage at de fleste af karaktererne i tidens løb har haft et utal af afskygninger - og Nolan er altså ikke den første til at udlægge Bane på den måde, som han (lader det til) kommer til at fremstå i The Dark Knight Rises. De klassiske tegnefilm har dog nedtonet Banes intelligens til fordel for råstyrke, men oprindeligt har Bane begge dele.
Jeg vil mene, at Nolan låner en del fra Frank Millers udlægning af Batman-universet. Og denne er efter min mening også den mest passende i forhold til Batmans karakter.

Jeg glæder mig supermeget til at se filmen, og håber meget at den kan komme i nærheden af succesen fra forrige film (og måske endda overgå den?)

Christian

For jeg har ment at Bane for første gang i batman FILM-universet bliver taget seriøst og gjort til noget virkelig fucking fedt.

Marlon Campbell

jeg synes at den første plakat, så bedst ud til batman og hans rolle i forhold til Gotham city: mørkt og mystisk

Wayne

Er at Bane ofte er fremstillet som en relativt dum håndlanger som udnyttes af en superskurk. Hvorfor er han pludselig blevet forfremmet til stjerne-badass?

Jeff

The Bane I know from the comics was a criminal mastermind. But that was a long time ago and they could have done anything to his character since.
My guess is Nolan will keep the original with regards to his smarts. Although, as I understand it, Bane works with/for the League Of Shadows in the movie.

Wayne

Det eneste jeg kendte til Bane, var hans medvirken i Batman & Robin af Joel Schumacher. I den film er Bane bare en bifigur, muskler, uden hjerne. Figuren er først opfundet i 1993, og er altså en relativt ny skurk - se dette;

http://en.wikipedia.org/wiki/Bane_(comics)

Men så giver det hele lidt mere mening - især da the League Of Shadows er Ra's al Ghul's hær. Mon Liam Neeson så dukker op igen. Det håber jeg, selvom han ikke figurerer i rollelisten.

Jeff

Thanks for the link. It's amazing how much I've remembered and forgotten about Bane!
I've tried to forget the Batman & Robin movie. It's so bad, thinking about it makes me sick.

In the comics Ra's al Ghul was almost immortal, so having him show up again isn't out of the question ;o)

Christian

Fordi det ikke er gjort før! :-) Nolan tager en forholdsvist uinteressant skurk og gør ham til ultra badass og dybt underliggende klog, for første gang i batmans historie...

Folk spurgte tit Nolan, forinden optagelserne til filmen. "Hallo! hvorfor valgte du ikke the Riddler som hovedskurk i 'Rises'?". Nolans svar: "Fordi han ville have været en "nedvandet" udgave af Heath's Joker. For at dette kan fungere, så er Vi nød til at gå i en stik modsat retning".

Jeg respekterer så meget Nolan for det han forsøger at gøre - og altid gør. Han tør tage chancer og ikke bare holde sig til det han VED fungerer i hans forrige film. Derimod bygger han videre på det og hele tiden tilføjer nye elementer. Jeg er slet ikke i tvivl om at Tom Hardy's Bane, og måden Nolan har valgt at skrive ham på/instruere Hardy på, vil gøre ham til en one mean, og ikke mindst skræmmende mother-fucker! :-) Endnu et element der er med til at 'Rises' vil fremstå som en individuel film-perle - ligesom hans to forrige batman film også formår (trods de i det store hele har et sammenhæng. Genialt)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

16 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden