Flere Hulk-film på vej

Mark Ruffalo forbliver grøn
Mark Ruffalo er en god Bruce Banner
(© Disney Pictures)

Superheltefilmen The Avengers har allerede indspillet et godt stykke over 185 mio. dollars på verdensplan, og så er den ikke engang åbnet i USA endnu.

Også anmeldelserne har været positive i udlandet, og der er generelt enighed om, at Mark Ruffalo gør det fremragende, og at filmens instruktør Joss Whedon virkelig rammer essensen af Ruffalos karakter Bruce Banner og hans alter ego, The Hulk.

Med denne vind i sejlene er det derfor ikke nogen overraskelse, at Marvel har indgået en aftale med Ruffalo om at gentage sin rolle i flere af deres film. Faktisk hele seks af slagsen. 'The Avengers' er den første, og så er der fem yderligere optrædener tilbage.

Marvel vil sandsynligvis helst undgå flere Hulk-skuespillere lige foreløbig, hvor hverken Eric Bana (2003) og Edward Norton (2008) har optrådt som grønt uhyre mere end én gang.

Vi skal dog ikke forvente en decideret Hulk-film lige med det samme. Derimod vil Ruffalo sikkert optræde som cameo i en eller flere af de kommende superheltefilm Iron Man 3, Thor 2 og 'Captain America 2', mens en Hulk-film nok først vil se dagens lys i 2015.

Hvem synes du, er den bedste Hulk? Og hvorfor? Skriv gerne din grønne yndling i kommentarfeltet forneden.