Cookie- og Privatlivspolitik
Endnu en film om Steve Jobs på vej

Endnu en film om Steve Jobs på vej

Og denne skal skrives af Aaron Sorkin

Stem op!
1
Stem ned!
-3
(reset)

Det er mildest talt ret forvirrende, når der er to film om den samme person under udvikling samtidig - så lad os starte med at klargøre for begge film.

For et stykke tid siden blev Ashton Kutcher bekræftet til rollen som Steve Jobs i biografien 'Jobs', og optagelserne til denne film er i fuld gang.

Nu er Aaron Sorkin blevet hyret til at skrive manuskriptet til en anden film om Steve Jobs.

Sorkins nye projekt har arbejdstitlen 'Steve Jobs', og er baseret på Walter Isaacsons biografi, som Sony har købt rettighederne til.

Aaron Sorkin, der vandt en Oscar for manuskriptet til The Social Network, genforenes med producenten af facebook-filmen, Scott Rudin.

Der er endnu ikke bekræftet nogen skuespillere, men måske kan de samle en rollebesætning, der matcher den solide af slagsen i 'The Social Network'.

'Steve Jobs' har endnu ingen premieredato, men den forventes at blive efter Ashton Kutcher-filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carluser/917403

Det synes jeg ærlig talt er lidt tarveligt, nu virker det mere som om de gør grin med Steve Jobs end at de hædrer ham.
Det er jo almen viden at når man presser dobbelt vin af samme drue, så bliver smagen lidt vandet.
Én film om Steve synes jeg er fint, så har man vist sin respekt for et af de mest fremtrædende mennesker indenfor moderne teknologi. Men to, så virker det mere som om de ser det som en guldkalv der bare skal malkes til den segner, end den hyldest det burde være, og det synes jeg er for tarveligt!

Mathias Vintheruser/574417

Hej Carl.

For det første er det højst sandsynligt ikke samme produktionsfirma, der producerer de to film om Steve Jobs, så det er ikke af samme drue, det er af to forskellige druer. For det andet, har du set The Social Network? Den er virkelig god, dialogen er velskrevet, og Sorkin har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med den. Hvis den film, han skriver om Jobs bliver instrueret lige så godt som Fincher gjorde det med The Social Network har vi i hvert fald én fantastisk film om vores alle sammens Steve Jobs at se frem til. Min pointe er, at hvis vi kan få to gode film, hvorfor så ikke være glade for dobbelt underholdning?

Carluser/917403

Hej Mathias.

Jeg holder stadig fast i mit standpunkt med, at to film er for meget. Jeg ville for eksempel ikke læse to bøger om Steve Jobs. Men du har ret i, at på det tidspunkt hvor jeg skrev kommentaren havde jeg ikke set TSN. Og du har også ret i, at manuskriptet er fantastisk godt skrevet, og instruksionen passer perfekt til (der er en scene i særdeleshed, hvor Zuckerberg og Eduardo sidder på en café i New York, hvor de venter på Justin Timberlakes rolle, der er tyve minutter forsinket, hvor E laver en lille bemærkning om forsinkelsen, hvilket udvikler sig til et lille yderst skarpsyndigt og spydigt skænderi mellem de to, der kulminerer i "He's not a god", "then what is he?" "He's twenty minutes late!") Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en fantastisk film, men min pointe er, at man nok kommer til at skulle vælge, jeg ville for eksempel ikke gide to Harry Potter filmatiseringer eller to Ringenes Herre.
Men jeg tager din pointe til mig, for du har sådan set ret. Det store spørgsmål er blot om de to vinflasker kommer til at smage for ens?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

5 timer siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

6 timer siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

2 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

3 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

4 dage siden

Aktive debatter