Cookie- og Privatlivspolitik
5 minutter med Will Smith

5 minutter med Will Smith

Men in Black-stjernen om familie, frygt og Obama

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Vi mødte Will Smith i Mexico, der er aktuel med 'Men in Black III', til en snak om familielivet, frygt og om at spille Barack Obama i en mulig kommende film.
 
Du har hjulpet din søn et stykke vej gennem starten af hans karriere, men har du også kunne tage en lille pause fra film?

Jeg havde brug for tid til at vokse som en kunstner. Imens producerede vi 'The Karate Kid', min datter havde sin musik, og Jada havde sin TV-serie, så det var fire år, hvor farmand var involveret i alle andres arbejde og kunstform. Til sidst var der bred enighed om, at jeg skulle tilbage på arbejde.

Er det ikke stressende at organisere en familie, hvor alle fire medlemmer har så fremtrædende karrierer?

Den er bestemt vokset på en måde, jeg aldrig havde drømt om. Jeg tror Willow (Will Smiths datter red.) var den største overraskelse for mig. 'Whip My Hair' var jo sindssyg. At man lige pludselig finder sig selv på turné med Willow og Justin Bieber var for mig ret utroligt. Så jeg var glad for, at jeg ikke arbejdede i den periode, så jeg kunne opleve det, lære af det og være den bedste far og mand, jeg kan være. Jeg føler, vi er i en som familie, som er helt unik. Den måde, mulighederne udformer sig for os, er vi et meget interessant sted historisk og kunstnerisk.

Hvordan tackler du at blive ældre? Er der nogle ting, du ikke fysisk gør mere?

Ingen skader indtil videre. Men jeg er blevet fortalt, at det sikkert snart kommer. Jeg har snakket med Bruce Willis og Mel Gibson, og de siger, at første gang man løber op af en bakke og får en fibersprængning, tænker man, "Hvad fanden var det, hvordan er det sket?". Jeg tror stadig, at jeg kan udføre alle stunts og actionscener selv.

Barack Obama har udtalt, at hvis der nogensinde skulle laves en film om ham, skulle han spilles af dig.

Det er ørene. Jeg så ham for nogle måneder siden, og han spurgte mig "Hvordan går det med din film?" Jeg svarede, "Jamen du skal jo lige skrive slutningen først."

Jeg tror, at det er en af den slags historier, der er aktuel inden for de næste par år. Barack Obamas historie er meget mere vanvittig end nogen historie, Hollywood nogensinde har fortalt. "Okay, så lad mig lige få det her på det rette, den sorte mand vinder præsidentvalget i USA?"  Hvis hans historie var et manuskript, ville det være det værste manuskript nogensinde, fordi man ville tænke, "Hvem ville nogensinde skrive sådan noget?". Det er så urealistisk. For mig, når man finder historier med et urealistiske element, er det det der gør dem perfekte!

Du er tydeligvis sprængfyldt med positiv energi, hvordan reagerer du på negativ omtale?

Det er rigtig frustrerende. Jeg har været nødt til at sige "Ingen kommentarer," som virkelig ikke ligner mig. Men der var en dag en fyr, som kom op til mig og sagde, "Hey Will, jeg hører, du har købt den øverste etage af den bygning der," og så sagde jeg: "Nej, det har jeg ikke," hvortil han svarer: "Jo, det var på forsiden af metro-sektionen".

Jeg sagde: "Jeg er ligeglad, om det så var Jesus, der sagde det. Det er ikke sandt." Så begynder han at sige, "Ok, jeg forstår, det er en hemmelighed," og jeg sagde "NEJ! Det er ikke noget hemmeligt, jeg har ikke købt den bygning." Så sagde han bare "Ok, jeg forstår, jeg respekterer dit privatliv," og så blev jeg bare rigtig frustreret.

Nu har jeg indset, at den mindst pålidelige kilde til, hvad der sker i mit eget liv, er mig selv. Den eneste måde, man kan beholde magten på, er ved at sige "Ingen kommentarer" og ikke spille deres spil. Men det er enormt frustrerende. Men jeg prøver at ikke lade det gå mig på.

Hvad er din største frygt?

Jeg er skrækslagen for tanken om at blive bange. Så hvis der er noget, jeg er bange for, bliver jeg nødt til at håndtere det lige nu og her. Jeg bliver fysisk syg, hvis jeg bliver bange for noget. Mest af alt er jeg nok bange for det ukendte. Men det er sjovt, du spørger, for den film, jeg arbejder på lige nu med Night (M. Night Shyamalan red.), er centreret om frygt som et produkt af vores fantasi.

Jeg var fornylig i Jamaica, hvor der var en klippe, man kan hoppe i vandet fra - og jeg kan ikke svømme. Folk blev ved med at hoppe, og jeg var bare så bange. Men så var der en jamaicansk fyr, som var virkelig god til at svømme, og jeg sagde til ham, "Vil du ikke hoppe ud over klippen og så svømme ind til siden? Så hopper jeg ud, og så kan du komme hente mig ind til land." Så han hoppede og ventede på mig nede i vandet, og jeg tænkte, "Det er virkelig dumt, det her." Men jeg hoppede, og han fik mig ind til land. Det er sådan, jeg skal håndtere frygt. Jeg er nødt til at gøre det, for det er aldrig så slemt i virkeligheden, når man er midt i det.

Hvor ser du din familie tre år fra nu?

Jeg tror, det handler om at sænke farten lidt og lade alle i familien finde deres egen vej. Willow med hendes musik, og 'Whip My Hair' er slet ikke hendes vej. Det er ikke der, hun føler sig bedst tilpas. Men Jaden, han er noget helt andet. Han siger, "Far, jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at blive bedre end dig."

Har dine børn set 'Men in Black III'?

Willow så filmen meget tidligt, og hun sagde: "Det er et hit, far." Og hun havde ikke set de første to film, så det var med virkelig friske øjne.

Men in Black III har premire den 24. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Will Smith er en fantastisk skuespiller og utroligt cool. Jeg har ikke set de to første film, men eftersom at Willow kunne lide denne 3´ere, overvejer jeg også selv at se den!

Nina

Han virker altid som sådan en rar person, og så er han bare en dygtig skuespiller :)

Christian

Han er bare så mega karismatisk, cool og har et sindssygt naturtalent for at være hamrende morsom! Han er så human og følelsesladet, samtidig. Han kan spille alle roller. Man kan ikke andet end at elske ham. Han burde allerede have vundet Oscars for 'Best Male Performance' ved flere lejligheder! Han er en gennemført fantastisk skuespiller! My number 1!

Maria Holmen

Kan sgu godt lide den mand altså :-)

jonuser/927757

WILL SMITH ER FOR COOL!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

8 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter