Cookie- og Privatlivspolitik
Hunger Games-instruktør vil ikke mere

Hunger Games-instruktør vil ikke mere

Gary Ross trækker sig fra spillet

Stem op!
2
Stem ned!
-5
(reset)

Hen over påsken har rygterne svirret om, at Gary Ross, instruktøren af den populære The Hunger Games-film, ikke er interesseret i at stå bag en efterfølger.

Nu er det officielt, at Ross søger nye udfordringer uden for Panem. Instruktøren har ellers haft stor succes med at transformere Suzanne Collins' bestseller til film, hvor både kritikere og publikum har taget virkelig godt imod The Hunger Games.

Ifølge Gary Ross handler "opsigelsen" om, at han ikke føler, at han har tid til at udføre det arbejde, som han ønsker, inden for den afsatte tidsplan.

Ross understreger, at han har været lykkelig for at lave 'The Hunger Games', men at parterne ikke kunne nå til enighed omkring efterfølgeren 'Catching Fire' (på dansk: 'Løbeild').

Manuskriptet til 'Catching Fire' er allerede skrevet af Simon Beaufoy, men instruktørstolen er tom og klar til at blive besat af en ny ejer. Men hvem?

Catching Fire får efter planen verdenspremiere den 22. november 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linnea

Jeg håber lige I vil opdatere artiklen nu da de har fundet en instruktør til Catching Fire ;)

Anna

Hvem er det der skal være instruktør?!?!?!:)

The Hunger Games/ The Twilight Saga

Hvad vil han ikke mere, det kan jeg slet ikke forestille mig. Jeg syntes han gjorde det godt. Jeg forstår det ikke han gjorde det vildt godt.

Christina Tofteskov

Hvis han ikke føler at han kan gøre sit arbejde godt nok, er det vel forståeligt nok at han siger nej tak? Egentlig også ret sympatisk, synes jeg. Hellere at han siger nej tak nu, end at han siger ja tak til pengene og laver en halvdårlig film.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg var ved at få kvalme af den måde denne her var filmet på. Min hjerne har en smule svært ved at klare alle de hurtig klip og glimt, så det var lige ved at blive for meget for mig. Jeg håber at den næste instruktør, er lidt mindre begejstret for denne måde at filme og klippe på.

Jeg er en smule overrasket over at nogen synes at filmen var svær at følge med i, hvis man ikke havde læst bogen. Jeg kendte ikke ret meget til bogen (og havde forøvrigt heller ikke de store forventninger til filmen), men havde ikke nogen besværligheder med at følge med. Tværtimod.

Selvfølgelig er der mange flere detaljer i bogen, som man ikke får kendskab til i filmen, men den overordnede historie er da næppe den mest komplicerede - eller nyskabende for den sags skyld. Ikke at jeg ikke nød filmen, for den var afgjort bedre end forventet.

Ting

Jeg må indrømme at jeg ikke er ekspert ang. instruktører, men ærger mig lidt at han stopper, for 1eren var GENIAL!
Men bare hvis 2eren bliver god så er jeg lidt ligeglad hvilken instruktør der kommer

Isabell

Jeg synes at det er meget syndt for Gary Ross, hvis han havde tjent så meget på den første film, hvor meget ville han så ikke tjene på den anden?!
men det kan jo godt være at filmen bliver endnu bedre når der kommer en anden instruktør?
(hvis der overhovedet kommer en anden?!)

men nu glæder jeg mig bare til at se hvad for en instruktør det bliver!<3<3<3<3

Tina

Jeg vil bare lige sige at det hedder ikke SHAKY CAM men HÅNDHOLDT KAMERA, det betyder at kameraet er håndholdt og derfor skal give seeren en bedre fornemmelse af at man selv er med i filmen og man selv løber eller slås eller hvornår nu det bliver brugt.

Nogle elsker det andre hader det og får ondt i hovedet, kvalme, bliver svimmel eller lignede.

Producerne og instruktøren bestemmer det i fællesskab og hvis filmen er lavet over en bog kan det være at forfatteren selv har en indflydelse.

Så det kan være at vi ikke slipper for håndholdt kamera med den nye instruktør

satisfythecrave

Du ved godt at shaky cam og håndholdt kamera er det samme ikke? Just putting it out there.

Rose

Jeg ved ikke hvad det er for nogle producer du har arbejdet med, men det er ikke producerne der bestemmer hvordan kameraret skal filme. Det er instruktøren. 100%. Det kan være han har fået indflydelse af gud og hver mand, men i sidste ende er det altså hans beslutning.

super fed film ellers. Jeg var ikke selv særlig vild med shaky cam, men udover det var den rigtig godt lavet.

Tueuser/960508

Hør nu, I uvidende patetiske stakler som synes at denne film er god: Det var jo ikke Gary Ross der bestemte at der skulle være shaky-cam scener; det var noget filmselskabet besluttede i samråd med Suzanne Collins for at gøre de voldelige scener mere fordøjelige for et ungt publikum.

Gary Ross er en fed instruktør (LØB ud og find Pleasantville!), men The Hunger Games er på alle måder en rædderlig film som ikke giver den ringeste mening. Jeg kunne nævne hundreder af kritikpunkter, men tænk f.eks. bare på detaljerne i arena-miljøet. Disse Hunger Games bliver afholdt HVERT ÅR, og ALLE (i distrikterne) bliver TVUNGET til at se dem, så hvordan kan der være nogle af deltagerne som ikke kender til de giftige bær og alt muligt andet? Det giver ingen mening og er kun komplet latterligt. EN af de værste og mest utroværdige historier der nogensinde er lavet.

Æv-bæv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Cecilia

1. Spider-Man 2
2. Spider-Man
3. Spider-Man: Into the Spiderverse
4. Spider-Man: Homecoming

19 timer siden
rene

spider man 2002 er første møde med spider man på store læred og ingen kærlighed er jo større end den første

21 timer siden
H. I.user/305713
H. I.user/305713

Som 11-årig kom jeg ved en misforståelse til at se Frankensteins monster - og får stadig 50 år efter et chok hvis jeg pludselig ser et billede af h

22 timer siden
dennisuser/185130
dennisuser/185130

Helt enig hvad angår Ju-on. Da jeg var yngre og havde fået den. Tog det mig en uge at se den færdig.

1 dag siden
Isabella

Engang mine forældre havde fået nogle nye venner, fik jeg sammen med nogle af mine søskende lov til at overnatte hos dem.

1 dag siden

Aktive debatter