Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra 'Skytten'

Første billeder fra 'Skytten'

Snigskytte på fri fod i København

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Her kommer det første kig på 'Skytten', som er en genindspilning af den danske film fra 1977 af samme navn.

Amerikanerne vil bore efter olie i det sårbare Grønland i samarbejde med den danske regering, en plan som journalisten Mia (Trine Dyrholm) passioneret forsøger at få stoppet.

Da hun bliver kontaktet af Rasmus (Kim Bodnia), som også har en stærk holdning til sagen og tilbyder en alliance, er hun ikke klar over hvor langt den tidligere olympiske skytte er villig til at gå for sagen.

I den oprindelige film var det Jens Okking, der pegede sit gevær mod landsholdspiller Allan Simonsen. Det forlyder dog ikke, hvem skyttens offer kan blive i den nye thriller.

'Skytten' har premiere den 23. februar 2013

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Den gamle med Jens Okking var god for mange år siden. Jeg genså den for nogle år siden, den var ikke nær så god men stadig et gensyn værd. Og ja Parken var virkelig højdepunktet.

De har lavet lidt om på historien i den nye udgave, men nu begynder vi åbenbart også at lave de danske film i nye udgaver, som det nævnes i ovenstående indlæg. Tjaaa....det er jo nok den måde man når det unge publikum.

Det er ikke sådan en film jeg ser i biografen. Det bliver på tv eller DVD, hvis jeg overhovedet kommer til at se den. Jeg har jo "set" den. Det er sjældent at jeg ser de danske film i biografen da det typisk ikke giver noget ekstra at man ser den i biografen. Derfor kan man lige så godt tage den på DVD.

De film jeg ser i biografen er typisk film der vinder ved at vises på det store lærred og med fantastisk lyd, dvs. typisk Hollywoods store sci-fi, eventyr eller actionfilm.

karsten

Godt nok LANG tid siden jeg har set originalen med Jens Okking, tror nu også den har det bedst i hukommelsen, for jeg husker den som en total fed film (tror jeg ikke jeg ville syntes mere hvis jeg så den gamle version igen) men en ny og opdateret gengivelse er kært velkommen, Kim Bodnia helt klart et godt valg til rollen som skytten :)

S. Rico

Det havde jeg godt nok aldrig gættet, at man ville kunne finde på. Men de bliver da nød til at opdatere hele stilen gevaldigt, da den gamle film var MEGET 70'er agtig i både udtryk, holdninger og politisk budskab.

Jeg tror i øvrigt ikke, at Kim Bodnia kommer til at skyde nogen i Parken, da det nye stadium er for lukket til, at der vil være frit udsyn fra toppen af Rigshospitalet. Så Nicklas B burde kunne ånde lettet op.

DJN

er vi endelig ved at blive fuldkommen amerikaniserede her i lille Danmark.
hvorfor bruger man ikke energi på, at få noget nyt kørt i stilling, frem for det samme hele tiden?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 time siden
Trine

Så fedt med den her liste - nu ved jeg, hvad aftenen i sofaen skal gå med.

8 timer siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

8 timer siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

9 timer siden
Andersuser/37977
Andersuser/37977

God artikel - fantastisk film, jeg husker også den første gang jeg så "Seven" i biografen og de efterfølgende gange, jeg har set den.

10 timer siden