Cookie- og Privatlivspolitik
'The Dark Knight Rises' skifter premieredato

'The Dark Knight Rises' skifter premieredato

Ny dansk dato til afslutningen på Christopher Nolans Batman-trilogi

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den længe ventede ’The Dark Knight Rises’ skulle have haft dansk biografpremiere den 26. juli 2012, men filmen rykkes nu seks dage frem.

Batman-filmen kan således ses herhjemme fra den 20. juli - samme dato som superheltefilmen får premiere i sit amerikanske hjemland.

The Dark Knight Rises foregår otte år efter The Dark Knight, og denne gang står Nattens ridder overfor både Catwoman (Anne Hathaway) og skurken Bane (Tom Hardy).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

GODT.
Er så træt af de forsinkede Danske premierer.

Raje

Chris Nolan har vist en hel ny footage ved cinemacon fra filmen, som var på 5 min, og reaktionerne var overvældende. Bane's stemme er blandt andet helt perfekt nu og er til at høre tydeligt, hvis nogen havde problemer med dette under åbningsscenen. Ellers var der udvalgte scener fra filmen i den nye footage, som viser Gotham i røg, og karakterer i dilemmaer.

JegELSKERFilm

Jo før jo BEDRE! Verdenspremiere sådan skal det gøres! (klap, klap, klap) :-)

PernilleSolouser/16711

Nu bliver der bare kortere vente tid! :D Jubii!

Da jeg læste overskiften blev jeg helt bange! .
Men heldigvis var det for det bedre! :D

Raje

Nu må den trailer 3 snart komme, som er tilknyttet Avengers :) For hulen hvor jeg ser frem til den.

Augustuser/72900

Batman er DC, hvor Avengers er Marvel - så jeg kan umuligt forstille mig at der skulle komme noget der knytter dem sammen, da de aldrig har optrådt sammen i nogle tegneserier.. Så hvis du har hørt rygter om dette tror jeg lige du skal doppelt tjekke din kildes troværdighed :)

William

Ja Batman er fra DC Universe og Avengers er fra Marvel. Men Batman-traileren kan da sagtens blive vist i sammenhæng med Avengers-forestillingerne alligevel. Der er jo også film-trailere fra andre film-selskaber, der bliver vist ved alle mulige andre film.
Oooog jo Batman har minsandten mødt The Avengers i tegneserie sammenhæng. Fortællingerne foregår muligvis i forskellige tegneserie-"universer", men de har mødtes.

Desuden har jeg også læst at der vil blive vist en ny Batman-trailer ved Avengers forestillingerne, dog først ved USA-premieren d. 4 maj..
http://movies.ign.com/articles/122/1223256p1.html

Måske burde du dobbelt tjekke ;)

S. Rico

Hvad er idéen med at sådan nogle store film får premiere midt i sommerferien, hvor de fleste er ude og rejse?

Konsekvensen for mange er, at når vi er tilbage fra ferie, så går filmen kun i en lille sal. Synes bare det er ægerligt. Så hellere vente lidt og have premieren i august.

Ting

Du godeste. Troede lige jorden var ved at gå under da jeg læste overskriften. Heldigvis fik jeg kun et hjertestop ved den her nyhed. Glæder mig sindsyg meget!!!

Eric Poulsen

IS ALMOST COMPLETE!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

56 minutter siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

8 timer siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

3 dage siden

Aktive debatter