Cookie- og Privatlivspolitik
Tag dig i agt for spøgelsesbyen

Tag dig i agt for spøgelsesbyen

Første trailer til 'Chernobyl Diaries'

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Indtil for nylig så det ud til, at The Cabin in the Woods var den eneste gyser, der ville få premiere det næste stykke tid. Men nu kommer 'Chernobyl Diaries', som fans af genren også kan glæde sig til.

Oren Peli, der skabte det store gyser-fænomen Paranormal Activity, er en af de kræfter, som står bag udviklingen af det originale manuskriptet til 'Chernobyl Diaries'.

Filmen handler om et hold teenagere, som bestemmer sig for at udforske den forladte by Chernobyl, som havde en atom-ulykke flere år tilbage, hvor hele byen blev evakueret.

Teenagerne får fat i en bizar guide og begynder deres opdagelses-eventyr i spøgelsesbyen. Men der går ikke lang tid, før de indser, at de ikke er alene. Noget holder øje med dem, og da mørket falder på, vil deres bil ikke starte, hvorfor de bliver tvunget til at tilbringe natten i den mystiske by.

Chernobyl Diaries har premiere den 21. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ghostwriteruser/1017981

Da vores forfædre levede som jæger-samlere på den østafrikanske savanne, var det vigtigt, at de var forberedt på farer fra rovdyr og kryb. De var nødt til at træne deres reaktioner i pressede situationer, og lysten til det aflejrede sig i deres DNA – som vi stadig bærer på i dag. Når vi ser horror-film, tilfredsstiller vi den lyst. Vi træner vores skræk-beredskab

Leneuser/316910

Jeg spiller et spil der hedder S.t.a.l.k.e.r som netop handler om tiden efter ulykken. Instruktøren er meget inspireret af det ukendte i ''Zonen''..

Skal helt sikkert se filmen, da jeg elsker stemningen og mystikken..

The Other Account

Jeg elsker sådan nogle gyser film, med overnaturlige væsner og mørke øjeblikke. Lige efter fjerde Paranormal Activity film, er dette en af de gyser film jeg ser frem til i dette år!

alexander

Jeg har arbejdet som frivillig i 10 år, i skandinavens børnemission hvor vi har taget os af børn fra Tjernobyl området, de bliver ofte født med misdannelser, hjertefejl og de har en stor risiko for at få kræft, hvis de ikke har det i forvejen.. Jeg har også selv været nede ved reaktoren og det er ikke sikkert at være der i mere end 5 timer, sådan set burde man slet ikke være der, da radioaktiviteten er den samme som i 1986 og det vil den være i ca 5000 år!! det er en katastrofe som den dag i dag har konsekvenser for ny fødte i området. og jeg tør slet ikke tænke på hvilke konsekvenser ulykken i Japan får..

så det er ærlig talt usmageligt at Hollywood laver sådan en film.

Nicolai

nu må det stoppe, denne trailer er på ingen måde uyggelig og hvad er der blevet af de gide gamle gyserfilm så som Maskernes nat, Fredag d.13 og Nightmare on Elm Street?

ItchiBuh

Nu var det altså nok verdens historiens værste atom ulykke (ulykken i Japan holdes jo stadig meget ude af medierne) og ikke et kemisk uheld, der var årsag til at Chernobyl blev evakueret.

Mvh,
Rune

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Tak for billetter, Kino

3 timer siden
Leauser/481406
Leauser/481406

Var det ikke tidligere alle biografer, der deltog i Den Store Biografdag? Hvorfor er Nordisk Film biografer ikke med i år?

3 timer siden
Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

1 dag siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

1 dag siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

1 dag siden

Aktive debatter