Cookie- og Privatlivspolitik
The Rock er Herkules

The Rock er Herkules

Dwayne Johnson vil lave mere action

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den muskuløse skuespiller, The Rock aka Dwayne Johnson, skal passende nok spille Herkules i Brett Ratners genfortælling af myten.

The Rock er blevet et ikon indenfor nutidens actionfilm (blandt andet via Fast & Furious 5), og trives åbenbart godt i den hårdtslående genre.

Dwayne Johnson vil også snart kunne ses i G.I. Joe: Gengældelsen, der får dansk premiere den 20. september.

Indspilningen af 'Herkules' begynder til oktober i New Zealand, og filmen om den mytiske helt har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

The Rock Dwayne Johnson passer fint i rollen som Herkules.

Jeff

Is it just me or does The Rock seem like a really nice guy? He’s not a very good actor, but I always seem to end up watching movies he’s in. This sounds like it might end up as more Scorpion King…

Thybouser/423729

når det så er sagt så håber jeg ikke den her Hercules bliver en hjerne død action flick men jeg forbeholder at dømme projektet før jeg har set noget fra det

Maria

Jaaaaa for pokker da, en spillefilm om Herkules! Sådan kino.dk, det har lige gjort min tirsdag 100 gange bedre! :D

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har set Disney's version af Herkules og hvor mange gange jeg har skrålet med på Michael Bolton's I Can Go The Distance, men det er uhyggeligt mange gange. ;)

Jeg var total optaget af "Hercules - The Legendary Journeys" med Kevin Sorbo i rollen som Hercules, samt "Young Hercules" hvor det var skønne Ryan Gosling der gav sig i kast i rollen som unge Hercules (ærgerligt serien var så kort). Det bliver jo helt nostalgisk hvis man lige hiver Xena - Amazonakrigeren med ind i billedet!

The Rock kan *sagtens* spille en troværdig Hercules, jeg håber bare at plottet til selve filmen bliver godt, så kan I regne med at jeg vil sidde klar og sluge filmen som var det slik den dag den får premiere. :)

Og for at slutte min besked af:

"Only one man dared to challenge their powers, Hercules! Hercules possessed a strength the world had never seen, a strength surpassed only by the power of his heart" <3

Thybouser/423729

blev lige nødt til at gå lidt Crazy Elsker også Disneys Hercules og sangen "Go The Distance" så thumbs up for that

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

18 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

1 dag siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

4 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter