Ny trailer til 'Prometheus'

Overvældende!
Michael Fassbender finder noget...
(© 20th Century Fox)

Hvis man skulle være i tvivl, kan vi nu endelig konstatere, at science fiction-gyseren 'Prometheus' foregår på den samme planet, hvor man i den første 'Alien' opdagede de ukendte alien-æg.

Det er konklusionen efter at have set den anden trailer til Ridley Scotts 'Prometheus', der er en prequel til hans egen Alien fra 1979.

I filmen sendes skibet Prometheus ud i rummet for at undersøge spor fra en ukendt livsform, der er fundet på jorden. De finder mere end planlagt og befinder sig pludselig i en kamp mellem liv og død.

Rollelisten i 'Prometheus' består bl.a. af Michael Fassbender (Shame), Charlize Theron (Young Adult), samt svenske Noomi Rapace (Mænd der hader kvinder).

Alien-franchisen har høstet enorm popularitet, og mange fans blev henrykte, da Ridley Scott bekendtgjorde, at han endnu engang ville vende tilbage til de morderiske væsener.

”Big things have small beginnings” er et af stikordene i traileren, men 'Prometheus' ser alt andet end lille ud. Dette kan være Ridley Scotts næste store værk efter Gladiator (2000).

Prometheus har dansk premiere den 31. maj.