Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer-tendens

Ny trailer-tendens

Trailers til trailers

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Det er blevet mere og mere almindeligt ikke bare at reklamere for Hollywood-film via trailers, men at reklamere for trailers til filmene.

Vi har tidligere set det med The Avengers, der for nogle måneder siden fik en såkaldt announcement teaser trailer til den første trailer.

Der er altså ikke tale om en teaser til en film, hvor man kortfattet skal vise filmens stemning uden at afsløre for meget handling. Der er nærmere tale om en kortere sammenfatning af den trailer, som man vil have folk til at se og som er lige på trapperne.

Nyeste skud på stammen er fra 'Prometheus', Ridley Scotts prequel til Alien (1979), og Tim Burton-filmen 'Dark Shadows', hvor Johnny Depp spiller vampyr. Deres respektive trailers er snart ude, men allerede nu kan man få en smagsprøve på smagsprøven.

Hvad synes du om dette fænomen? Er det at trække trailer-konceptet for langt? Eller er det bare en naturlig udvikling af internettets uanede muligheder?

Dark Shadows får premiere den 10. maj, og Prometheus følger trop den 31. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Extendedversionuser/446710

teasers til trailers er direkte dumt og lattereligt, men nok desværre ikke noget vi kan gøre noget ved da det er endnu et middel i kampen om brugerns opmærksomhed.

Maria Holmen

Altså alt med måde, nogle er complete trash (dark shadows) hvorimod andre er ret godt sat sammen (prometheus)

.. Og er det lavet uden at man føler de tager pis på en, så er jeg da kun glad for at se et par klip eller flere inden at de endelig viser os selve traileren.

Jeff

Trailers for trailers. It’s ridiculous! But as teaser trailers go, Prometheus is pretty good and Dark Shadows looked terrible.

Christian

Det er den så bare overhovedet ikke! Det er UDEN_TVIVL, Dark Knight Rises og Hobitten!... Men den ser absolut fed ud! Fanme på tide Ridley Scott vender tilbage til den genre som gjorde ham kendt - nemlig Sci-Fi! Hold kæft hvor hans Robin Hood den suckede pinligt røv!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

19 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

19 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter