Gættede du 'The Hunger Games' åbningsweekend?

Havde du forudset den fænomenale amerikanske åbning?
Hvor mange indløser billet for at se om Katniss overlever?
(© Nordisk Film)

The Hunger Games åbnede til imponerende tal i USA. Filmen, som før premieren blev spået til en popularitet på højde med Twilight, slog den første film i vampyr-sagaen med over det dobbelte.

Den amerikanske åbningsweekend sluttede med et salgstal på 152,5 millioner dollars, hvor den første Twilight-film åbnede med 69,6 millioner dollars.

Casper kom tættest på det endelige tal med sit bud på 152 millioner lige ud, mens Jeanette også var meget tæt på, med hendes gæt på 151 millioner dollars.

Tillykke til de to kloge boxoffice-hoveder. Der er fribilletter på vej til jer.

Næste weekend (d. 5/6 april) udkommer American Pie: Reunion i både danske og amerikanske biografer, så bliver der mulighed for at gætte igen.
_____________________________________________________________________________________

Det er nærmest umuligt at forudse hvordan en film åbner i USA. Men her får du dog chancen for at komme med et kvalificeret gæt og vinde fribilletter for indsatsen.

Spørgsmålet er:

Hvor mange millioner dollars indspiller det længe ventede action-eventyr 'The Hunger Games' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 23. marts til og med søndag den 25. marts?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to, der kommer tættest på tallet, vinder titlen som boxoffice-eksperter samt to fribilletter hver.

(Man kan kun deltage én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er fredag den 23. kl. 23.59.)

'The Hunger Games' får premiere i ca. 4.000 amerikanske biografer, og har et budget på rundt regnet 100 mio. dollars.

Sidst vi så hovedrolleindehaveren Jennifer Lawrence, var som Mystique i X-Men: First Class, der til sammenligning åbnede med 55.1 mio. dollars i dens åbningsweekend i USA. Du kan desuden blive lidt klogere på amerikanske åbningstal ved at læse vores USA top 10-nyheder.

De endelige åbningstal for weekenden kan ses her på kino.dk tirsdag den 27. marts.

The Hunger Games får dansk premiere den 22. marts.