Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Årets vigtigste superheltefilm

Afstemning: Årets vigtigste superheltefilm

Batman, Spider-Man eller The Avengers?

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Tre store superheltefilm dominerer 2012, men hvilken er den absolutte must-see?

Det er nu op til dig at afgøre - uanset hvor umuligt eller nemt det er at vælge blandt The Avengers, The Amazing Spider-Man og The Dark Knight Rises.
 
Under alle omstændigheder har du én stemme til én film, og du kan altid argumentere for dit valg i kommentarfeltet nedenfor.

Blandt alle kommentarer trækker vi desuden lod om 5 x 2 video-on-demand-koder, der kan bruges her på kino.dk, hvor man bl.a. kan se eller gense superheltefilm som Green Lantern og X-Men: First Class.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

The Dark Knight Rises og The Amazing Spiderman var gode nok, men the Avengers var noget helt nyt inden for film. Den er sjov, actionfyldt, gode karakterer, jeg tror næsten aldrig jeg har haft det så sjovt med at se en film, ikke at det er den bedste film nogensinde, det er det ikke, men jeg aldrig haft det så sjovt med at se en film. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile, når Hulk går amok.

HeleneColor

Selvom jeg var inde og se The Amazing Spiderman, så går min stemme til The Avengers!;-)

Jeg vil virkelig gerne se Batman filmen.. Så kan det være jeg ændre mening.. Igen igen..;-)

Thorbjørn

Jeg har siden jeg så "the dark knight" i 08 ventet i en ubrudt spænding på at the "dark knight rises" skulle komme så det er helt klart mit valg.
Når det kommer til "the avengers" så startede det jo helt fantastisk med den første "iron man" men da kvaliteten kun faldt da de andre film kom frem er der blevet et mindre håb om at en samling ville blive meget bedre end f.eks. "Captain america: the first avenger"
Med "the amazing spider-man" er det jo ikke en fire men en reboot kan jeg ikke sige noget om den men som hollywood ser ud idag kan jeg kun frygte det værste

Wayne

Jeg ser afgjort frem til Avengers - men også lidt med bange anelser. For mange kokke kan fordærve maden - der bliver ikke tid til at gå i dybden med den enkelte helt, og så kan det godt ende lidt overfladisk.

Jeg er overbevist om at Nolan har noget spændende i posen til os, han har endnu aldrig skuffet. Derfor er mit klare valg TDKR.

Antaeus

Det er Avengers, de andre er jo "bare" fortsættelser.
Ikke at de af den grund ikke skal ses.

Fiona

Skal bare ses. fedt at slå alle de kendte sammen :D Jubiiii Skal se den.

Shandrill

Selvom de andre også skal ses, så er forvendingerne til The Dark Knight Rises bare store og det bliver ikke større for mig i år, på superhelte siden.

Mortenuser/634239

Vi skal have (den foreløbige?) afslutning med på Nolans Batman epos! Det er et must! Men de andre bliver garanteret også gode og jeg glæder mig til intens super-underholdning i 2012 (pun intended)!

Troels

Jeg synes ikke rigtigt, at der kan herske nogen tvivl. Med filmen "The Dark Knight" fik Nolan etableret Batman som den absolut mest bad-ass (super)helt af alle. Superhelt er måske så meget sagt, for det er jo netop hele ideen om, at Batman er lidt af en antihelt (den helt Gotham har til rådighed - på godt og ondt), der gør hele universet så troværdigt.
Superman opnår ofte prisen som den største superhelt nogensinde, men han er så vattet, letbenet og stereotypisk en karakter, at det næsten ikke er til at holde ud.
"The Dark Knight" var en af årets vigtigste film, da den udkom, og den fortjener at blive anerkendt som enhver anden seriøs crime/thriller gør det. (Watchmen er ligeså en af mine andre favoritfilm/tegneserier, da den også gør op med det typiske superhelte-univers, og beskæftiger sig med enormt tunge emner).

Hvad "The Amazing Spider-Man" angår, så kunne den gå hen og overraske. Men både for den og "The Avengers" gælder at der højst sandsynligt ikke viser sig at være meget mere på hjerte end en håndfuld fede actionsekvenser og et ordentligt skvæt romantik og one-liners.
"The Avengers" især skulle overraske, hvis den viste sig at blive meget mere end en triviel sommer-blockbuster.

Amanda

Af de 3 film der tales om her, er TDKR helt klart min favorit. C. Nolan er helt klart, efter min mening, den moviemaker af de 3, som er den bedste til at lave film med en dybde og en dysterhed som er til at mærke når man sidder foran det store lærrede. Han er genial til at fortælle en historie. Glæder mig til at se den film.
Mvh

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

11 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

21 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

21 timer siden

Aktive debatter