Cookie- og Privatlivspolitik
Vaughn og Wilson sammen igen

Vaughn og Wilson sammen igen

De to sjove fyre sammen for første gang siden 'Wedding Crashers'

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

Kombinationen af Vince Vaughn og Owen Wilson fungerede glimrende i Wedding Crashers, så en genforening af de to ville ikke være af vejen.

Nu skal vi forhåbenligt ikke vente så længe. De to skuespillere rygtes til at skulle spille sammen i filmen 'Interns', som Vaughn selv har skrevet.

Wilson og Vaughn spiller to midaldrende businessmænd, som pludselig blilver fyret pga. nedskæringer. De beslutter sig for en ny karrierevej og starter som praktikanter ved et smart internet-firma. Men konkurrencen er hård mellem de aldrende mænd og deres yngre kollegaer.

Det er efterhånden et stykke tid siden, vi sidst har set Vince Vaughn på det store lærred i Danmark, eftersom hans seneste film The Dilemma ikke fik premiere herhjemme.

'Interns' er stadig på udviklingsstadiet, så den har endnu ikke fået en premieredato. I mellemtiden kan vi vente på Vinces næste film Neighborhood Watch, som har premiere d. 28 august 2012.  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter