Seneste premierefilm

Konkurrerende kvinder, agenter i afmagt og væmmelige væsner
Jim Broadbent og Meryl Steep som Hr. og Fru. Thatcher
(© Scanbox)

Klik på en titel for at læse mere, se tailer og bestille billetter.
  
Abepigerne

Emma (Mathilda Paradeiser) er den nye pige, der begynder på rideskolen, som domineres af den konkurrencelystne Cassandra (Linda Molin). Efter at have set hinanden an, opstår der et venskab og en tiltrækning, der både bringer de to piger sammen, og samtidig gør dem til rivaler.


Attack the Block

I det sydlige London bliver en bande teenagere: Pest, Dennis, Jerome, Biggz og Moses, vidne til et mystisk nedfald fra himlen. Snart går det op for den unge bande, at det første nedslag kun var en forsmag, for pludselig vælter det ned fra himlen med mystiske rumuhyrer. Drengene bevæbner sig til tænderne med sværd, knive, bat og fyrværkeri for at bekæmpe dem.



Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Stuntkøreren Johnny Blaze (Nicolas Cage) har solgt sin sjæl til selveste Satan, og lever nu et hemmeligt liv i Østeuropa. Superhelten - hvis hoved og motorcykel tranformeres til et flammehav, når han bruger sine superkræfter - kan dog ikke skjule sig længe, og han bliver snart inddraget i en kamp mod Djævlen, der forsøger at tage menneskelig form.



Jernladyen
Biografien over Storbritanniens første og eneste kvindelige premierminister Margaret Thatcher (Meryl Streep). Filmen følger Thatchers kamp for at komme helt til tops i en verden, der er domineret af mænd og tynget af klasseskel, men filmen byder også på et kig på Thatchers forhold til sin mand, samt den pris magt koster.



This Means War
To toptrænede CIA-spioner (Tom Hardy og Chris Pine) opdager, at de dater den samme kvinde (Reese Witherspoon). De to spioner beslutter sig for at lade hende tage det svære valg mellem de to, og begynder en intens kamp om at vinde hendes hjerte. En kamp hvor alle kneb gælder.



Hamilton: I nationens interesse
Den svenske topspion Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) har infiltreret en international organisation, som har stjålet en større mængde GPS-styrede raketter. En svensk våbenekspert bliver kidnappet, og raketterne anvendes i et terrorattentat på en somalisk fredspolitiker. Nu må Hamilton tage på en ny mission, der én gang for alle understreger Hamilton som en dræbermaskine... i nationens interesse.