Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til 'En kongelig affære'

Ny trailer til 'En kongelig affære'

Den endelige plakat er også blevet lanceret

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk har som de første fået den nyeste trailer og den endelig plakat til filmen 'En kongelig affære'.

Filmen handler om trekantsdramaet mellem Kong Christian VII, hans tyske livlæge Johan Struensee og den engelskfødte Dronning Caroline Mathilde.

Det historiske drama er blevet omsat til film af instruktøren Nicolaj Arcel (Sandheden om mænd) og har bl.a. Mads Mikkelsen og den unge svenske skuespiller Alicia Vikander på rollelisten.

En kongelig affære har dansk premiere den 29. marts 2012.

En kongelig affære plakat

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Christina Tofteskov

Hvis man vælger at gå ind og se en film som En Kongelig Affære eller enhver anden film, der handler om historiske begivenheder eller perioder (f.eks. Hvidstensgruppen eller Flammen og Citronen), så nyd dem for hvad de er. Forvent ikke en historieforelæsning, for det er de ikke og er vel heller ikke ment sådan.

De kan sagtens være gode film, men de vil altid være en yderst subjektiv fortolkning, set fra instruktørens vinkel. Bare man er opmærksom på det, er det helt fint, synes jeg. Så kan man jo altid lave lidt research, når man kommer ud af biografens mørke, skulle man være blevet fanget af filmens emne...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Struense var en halvgrim mand, Caroline Mathilde var en 14 tøs i et arrangeret ægteskab og Christian d. 7 var banket og terroriseret til sindssyge af sin såkaldte religiøse huslærer med sin moders billigelse. Og nej, de ændrede ikke Danmark for altid, jeg kan ikke udstå den undertitel, den er kun et billigt salgsmiddel. MEN selve filmen ser jeg frem til med spænding, dog iblandet en mængde gru. Traileren lægger voldsomt op til at skulle dvæle i deres affære, men jeg håber mere den lægger vægt på samspillet mellem Struense og C7 og kongens momentvise meget oplyste sind og han åbensindede holdning til anderledes tænkning. Spekulerer på, om de måske får flettet historien om Støvlet-Katrine ind?! Men uanset om der er gået overparfumeret univers og meget lidt historisk sandhed i filmen, så skal den bare ses. Håber på, at når filmen er slut, så er mine tærer stadig lige.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

NØJ hvor er jeg altså bare vildt spændt!!! AH! Hvor fedt med en længere trailer!!!! Fed trailer, iih!
Men plakaten er jeg ikke så imponeret over.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
DB5 aka Ditte Brøns

Ser super spændende ud..... bare ærgeligt at det er så sjældent jeg får meget ud af Danske film, da jeg har brug for tekstning - jeg er hørehæmmet og ser derfor mest engelsksproget film......

så må vente og se om den er super god og se om jeg skal se den før den kommer ud på dvd.......

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
fie meyer

56 dage til...Uh hvor jeg glæder mig. Endnu en god film fra Nikolaj Arcel, ligesom hans andre dejlige film: Kongekabale, de fortabte sjæles ø, Sandheden om mænd..og Nu En kongelig Affære.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
anstang

Med en kongelig affære og Hvidstensgruppen så er det danske filmår skudt godt i gang.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Jeg synes det lader til, at alle danske såkaldte STOR-film er baseret på krig.. why?

10 timer siden
TheDayDreamer

Der var nogle som klagede over at man ikke fik Tom Hardy at se i fuldt outfit som Venom i den første trailer, men det kunne jeg godt lide - for den

10 timer siden
Jeff

I don't want him to, as he's one of my favourite characters in the MCU, but he's the one most likely to sacrafice himself to try and stop Thanos.

16 timer siden
Jacob

Jeg er hellere ikke ligefrem imponeret over historien, man får indtryk af noget middelmådigt, men ser alligevel frem til at Venom og Carnage kommer

18 timer siden
rene

så skal vi alle op af sofaen,denne film skal vises i biografen.

20 timer siden

Aktive debatter