Cookie- og Privatlivspolitik
Hvem gættede åbningsweekenden på 'Star Wars I'?

Hvem gættede åbningsweekenden på 'Star Wars I'?

Se hvem der kom tættest på

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

'Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende' indspillede 22.469.935 dollars i sin tre dage lange amerikanske åbningsweekend.

Vinderne af konkurrencen blev dermed Mia Weihrauch og Mads Aagaard, der havde budt henholdsvis 22.500.000 millioner dollars og og 22.300.000 billetter. 

Tillykke! Der er to fribilletter på vej med posten til jer begge.

-----------------------------------------------------------------------------

Repremieren på 'Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende' rammer USA den 10. februar, dagen efter den danske repremiere.

Filmen tilhører en af alle tiders største science fiction-fænomener og kan for første gang opleves i 3D. Nu kan du gætte på, hvor mange penge filmen indspiller i USA.

At gætte en films åbningsweekend i USA er dog ikke let, men hvis du har et bud (og rammer nogenlunde rigtigt), vinder du både fribilletter og æren.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller 'Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende' i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 10. februar til og med søndag den 12. februar?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder to fribilletter hver.

Deadline er fredag den 10. februar kl. 23.59. (Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret.)

Da filmen havde premiere i 1999, indspillede den 64,8 millioner dollars i sin åbningsweekend, men kan man regne med et så flot tal igen? For at blive inspireret til nylige åningsweekender kan man læse vores USA top 10-nyheder.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses på kino.dk tirsdag den 14. februar, når weekendens nøjagtige tal er offentliggjort.

Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende får premiere i 2.600 amerikanske biografer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
khadwar_neang_666

håber i får en god tur i biffen ...

Christian

Filmen var hamrende elendig da den kom ud... og den er endnu mere elendig i dag! Denne film fortjener ikke en genudgivels bare fordi den "slapper" et 3D stempel på! En tåbelig film, konverteret fra 2D til billig 3D holder ikke! lame.

Mads Aagaard

Der står de to der kommer tættest på vinder hver fribilletter.

Jeg gættede 22,3 millioner og svaret var omkring 22,4 mio. Personen der gættede 22,5 vandt, men jeg var den anden der var tættest på så derfor har jeg da også vundet.

Har tjekket kommentarene igennem, og der er ikke andre der er tættere på en mig, udover hende der vandt. Hvorfor står der ikke at jeg har vundet?

Daniel Bentien

Du har selvfølgelig ret i, at du skal have to fribilletter. De er nu på vej med posten.

Hilsen Daniel - kino.dk

Heleneuser/918135

26 millioner dollars

Philip

Jeg gætter på 80,2 millioner dollars

Kim

Mon ikke filmen - trods sit relativt dårlige ry - kan hive en hel del Star Wars fans i biffen endnu engang? Det er jo nærmest en fest hver gang en Star Wars film vender tilbage til det store lærred, så jeg vil tro den rammer de 55 millioner dollars.

Én ting er sikkert: jeg glæder mig i hvert fald til at se den i morgen! :-)

Hans Christian

budet er $64,820,970

KathLarsen

Hm, tror næppe der er særlig mange der går ind og ser den (desværre!), men nok omkring de 20 millioner $ skal den da nok få tjent ind i åbningsweekenden :)

kirsten

Jeg gætter på 18,13 mio dollars

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

6 timer siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

1 dag siden
susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 dag siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

2 dage siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

3 dage siden

Aktive debatter