Cookie- og Privatlivspolitik
Zombie-trilogi med Brad Pitt?

Zombie-trilogi med Brad Pitt?

'World War Z' er måske den første af tre

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I et interview med Los Angeles Times afslører producer og hovedrolleindehaver Brad Pitt sine planer for den kommende zombiefilm 'World War Z'.

Og meget tyder på, at filmen bliver efterfulgt af yderligere to film. For Pitt kan det blive den første store franchise, han selv skal løfte - den eneste manglende brik i hans karriere-puslespil.

Los Angeles Times skriver desuden, at filmens instruktør, Marc Forster, og selskabet bag, Paramount Pictures, ser 'World War Z' som en trilogi, der vil have den jordnære, realistiske tilgang som Bourne-filmene blandet med den ubehagelige undergangsstemning i TV-serien 'The Walking Dead'.

Filmen 'World War Z', der er baseret på Max Brooks' roman, handler om en FN-udsending (Brad Pitt), der desperat forsøger at afsløre oprindelsen af en zombie-pandemi, som hersker over hele Jorden.

World War Z får premiere den 17. januar 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kevan

Jeg vil mene at det er nice med Z film. Helt klart ikke yt efter min mening. Og håber godt nok at de lave to film mere, for så kan det være at filmen blive lidt som bogen ;D Ku være så fedt.

Rikkeuser/740982

Det har været med blandede følelser jeg læste at man ville lave World War Z som en film istedet for en tv-serie. Bogen er helt fantastisk, og selv om ikke vil kunne omsættes helt til film, så er jeg glad for at høre at det evt. bliver en trilogi.
For jer som siger at Zombie film = karriereselvmord, eller noget man har set mange gange før - så kan jeg kun anbefale at læse bogen. Det er ikke en splatterhistorie, men en kommentar til det politiske, sociale, religiøse og frem for alt menneskelige forfald som følger når alt falder fra hinanden.

Jeg håber at filmen bare er halvt så god som bogen - for så er der noget at glæde sig til.

Christian

... Håber den bliver fed! Men hvis stilen bliver noget nær the walking dead, så er det så optur!

Elouser/242336

Og hvis filmen kan fange den samme stemning som i bogen, skal det nok blive godt.

Jeg glæder mig i hvert fald.

Markuser/566377

Hvis den her film kan leve bare lidt op til "The Walking Dead" så kan det kun blive godt - Positiv stemning herfra

Klaus Langholz

Zombie-film har virkelig fået sin genkomst i især USA. Det er rigtigt, at zombie-film hørte 90'erne til og var usandsynligt dårlige og plotfejlende film.

Men den udmærkede film Zombieland gjorde lidt grin med genren, og derefter har den virkelig fået et nyk op af - og man taler endda om en zombie-trend, ligesom Twilight startede en vampyrtrend - alt dette er i mine øjne startet af den fantastiske serie 'The Walking Dead', som starter på anden del af anden sæson her til februar og så som er en af de få serier, der har formået af få flere seere til sin anden sæson end til sin første; en præstation i sig selv. Klart en anbefalingsværdig serie fra min side - især hvis man elsker serie, der fokuserer meget på karaktererne og deres udvikling (jeg havde alt, der havde med zombier, levende døde og lignende - indtil denne serie ramte mig!)

Hvis filmen med Brad Pitt kan spille på nogle af disse tangenter - og Bourne-tangenterne - kunne den sagtens blive meget seværdig.

Tullemor76

Zombie-film..... Er det ikke noget man i disse tider kun ville medvirke i hvis man vil begå karriere selvmord? Sorry det ikke for at gøre mig upopulær, men er zombie-film ikke ved at være yt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

4 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

7 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter