Vinderne af Woody Allen-konkurrencen

Har du vundet en romantisk middag for to?
Billede fra Woody Allans seneste film 'Midnight in Paris'
(© Scanbox)

Nu er vinderne af vores Woody Allen-konkurrence fundet!

Brugerne skulle svare på følgende spørgsmål: Synes du, at Woody Allen er et geni eller ej?

1. præmien, indeholdende en Bellevue Box med en romantisk middag for to personer, er gået til Julie1939 for hendes besvarrelse 'Geni!':

"Woody Allen...et geni? Hans film har ihvertfald evnen til krybe ind under huden på én - de er ikke voldsomme, store og dramatiske, men nærmere insisterende, intense i deres underfundige og ofte overraskende fortællinger om mennesker. Mennesker der lever deres liv indvendigt og udadtil, hvilket Allen formår at fremstille både kærligt, skævt, skarpt, karikeret. I hans film finder vi både kærlighed, mysterier, sjov og ballade, men ofte serveret med en undertone af relevans - en lille, men vigtig kommentar til, hvordan vi selv lever vores liv. Det er denne evne som filmskaber der gør Woody Allen til et geni, i mine øjne"

2.-6. præmien, indeholdene 5x Woody Allen dvd-pakke, er gået til: Johan, Christoffer, Nicolai, Ena og Eva.

Alle vinderen vil få direkte besked, og deres præmier vil sendes hurtigst muligt.

Tak for alle de gode svar!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har du muligheden for at vinde en romantisk middag for to eller en Woody Allen-pakke med fem af instruktørens seneste film.

Alt du behøver for at vinde, er at svare på følgende spørgsmål:

Synes du, at Woody Allen er et geni eller ej? Husk at begrunde dit svar!

Din besvarelse skal skrives nederst på denne side i kommentarfeltet senest den 3. februar. Kino.dk udvælger herefter vinderne, der vil få direkte besked.

Held og lykke. Vi glæder os til at læse dit svar!

Den amerikanske auteur Woody Allen har med sin lange og produktive karriere gjort filmverden en lang række film rigere.

Hele tre af hans film har vundet én eller flere Oscars, nemlig 'Mig og Annie' (1977), 'Manhattan' (1979) og 'Den røde rose fra Cairo' (1985).

Woody Allen har senest hyldet kærlighedens by Paris med ’Midnight in Paris’(2011), der har fået en nominering for Bedste instruktør samt Bedste manuskript ved dette års Oscar uddeling.

1. præmien: Bellevue Box indeholdende en romantisk middag for to personer. Vælg mellem en række gode restauranter i hele Danmark (se mere på www.bellevuebox.dk)

2.-6. præmien: Woody Allen dvd-pakke med Midnight in Paris, Vicky Cristina Barcelona, Match Point, You Will Meet a Tall Dark Stanger og Cassandra's Dream