Cookie- og Privatlivspolitik
Vampyren Johnny Depp

Vampyren Johnny Depp

To nye billeder fra ’Dark Shadows’

Stem op!
53
Stem ned!
-2
(reset)

Tim Burton og Johnny Depp kender efterhånden hinanden bedre end Gøg & Gokke, og duoen arbejder nu sammen for 8. gang siden den succesfulde start med Edward Scissorhands for 22 år siden.

Filmen hedder ‘Dark Shadows’, og det ligner ikke overraskende en ny omgang gotisk underholdning i selskab med mærkværdige personager.

Denne gang spiller Johnny Depp vampyren Barnabas Collins, der støder på diverse uhyggelige væsner i sin hverdag, og filmen er baseret på en mere eller mindre obskur gyser-sæbeopera fra 60erne på mere end 1.200 afsnit.
 
Rollelisten er generelt imponerende og tæller navne som Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Eva Green, Chloë Grace Moretz, Jackie Earle Haley, selveste Alice Cooper og naturligvis Helena Bonham Carter.

Dark Shadows får dansk biografpremiere den 10. maj. Vi ser frem til den første trailer!

Dark Shadows
Johnny Depp og Michelle Pfeiffer i 'Dark Shadows'

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy "SirLonewolf"

Jeg er enig med Neesai.....i den første del, og slet ikke i den sidste ;-P

Burton + Depp = helt sikkert skævt og hamrende fedt (= magisk).

Men jeg har helt sikkert noget imod Twillight, der er noget af det værste crap jeg længe har set, og intet har med vampyrer at gøre. Bare min mening, som jeg respekterer at ikke alle er enige i ;O)

Neesai

Tim Burton + Johnny Depp = God film
Den er nu skrevet på listen over film der bare skal ses :D kan allerede mærke at det bliver godt^^

Ikke fordi jeg har noget imod Twillight serien, men det bliver godt at få lidt andet end Edward med hugtænder at se ;), bare min mening.

S. Rico

Christopher Lee i selskab med Burton, Bonham Carter og Depp. Det bliver dejligt mørkt.

Lee er genial til den slags roller. Jeg håber han får en stor rolle, men desværre bliver det nok kun til få minutter i hans selskab. Han fylder trods alt 90 år om et par måneder.

SigneHansen

Tim Burton er et geni, der laver de samme film om og om igen - but I love them all with a fiery burning passion.. Skal jeg se den her? Hell to the yes!

Camilla Edelbo Kold

Ja jeg skal da helt sikkert ind og se DEPP, BURTON og CARTER igen. De er altid en god aften værdig !!!

©️ 202X - KWPN 666 RPC - ON THE GO

godt godt godt ...

så er der igen dømt blodig vamp spisetid igen ...

om end i et helt anden miljø og stemning ...

håber den bliver kult som nogle af de andre Burton/Deep produktioner ...

hvad mere kan man sige om dette ...

ser meget frem til denne film ...

Heidi

Ja tak til endnu en film af Tim Burton med Johnny Depp i hovedrollen. Kan jo kun blive godt.

Christian

Men der ER altså noget halv perverteret over hans film!

Thybouser/423729

det kommer vel an på hvordan du mener Pervertere hvis du mener det som at gøre det lidt anderledes end alle andre og vende op og ned på tingene så kan du sådan set godt have ret men hvis du mener det som noget forkert eller unaturligt må jeg sige jeg er dybt uenig.... jeg elsker stort set alle Tim burtons film (i hvert fald dem jeg har set) og elsker hans unikke stil men smag er selvfølgelig subjektivt

Meten

Det er efterhånden 2 år siden jeg først hørte rygter om at Burtons næste geni-streg ville være en vampyrfilm, og jeg må indrømme at jeg både har glædet mig, men samtidig været yderst nervøs for resultatet, pga al Twilight-hysterien. Men at læse at det er Dark Shadows Burton & Depp har lavet deres egen udgave af, er mig en glædelig overraskelse, og jeg ser rigtig meget frem til at se filmen d 10. Maj :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.