Steven Spielberg om sine kommende film

Nyt om 'Tintin 2', 'Jurassic Park 4' og andre Spielberg-projekter
Spielberg på optagelserne til 'War Horse'
(© Disney Pictures)

Om et par uger er der dansk premiere på Steven Spielbergs nye krigsfilm 'War Horse'.

Men mesterinstruktøren har flere andre, kommende projekter på tegnebrættet, og i et interview med franske medier løfter Spielberg sløret en smule. 

Omkring 'Tintin 2', som han skal producere, og Peter Jackson skal instruere, vil han endnu ikke afsløre, hvilke tegneseriealbum filmen bliver baseret på. Men han fastslår, at Jackson begynder at arbejde på projektet senere i år, efter han er blevet færdig med optagelserne til Hobbitten-filmene.

Spielberg lægger dog ikke skjul på, at han helst ser sig selv som instruktør af den tredje og sidste Tintin-film, fordi "den første var så sjov at lave".

Den historiske film Lincoln, hvori Daniel Day-Lewis spiller den tidligere amerikanske præsident Abraham Lincoln, er Spielberg netop blevet færdig med at optage. Nu er han i fuld gang med redigerings- og efterarbejdet.

Efter 'Lincoln' kaster Spielberg sig over Robopocalypse, som bliver en science fiction-film i den mere kulørte afdeling. En rigtig crowd-pleaser, ifølge Spielberg selv, men også med et budskab.

Endelig kommenterer Spielberg på sine planer med 'Jurassic Park 4', hvor han afslører, at han ikke selv vil instruere filmen, men blot producere den, ligesom det var tilfældet med 3'eren fra 2001.

I første omgang kan Spielberg-fans dog glæde sig til War Horse, som får dansk premiere den 26. januar.