Cookie- og Privatlivspolitik
Siger George Lucas farvel til Hollywood?

Siger George Lucas farvel til Hollywood?

Star Wars-skaberen rasler med sablen

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

George Lucas har store problemer med at få ‘Red Tails’ ud i de amerikanske biografer, og det får den magtfulde filmskaber til at trække sig som producent i Hollywood.

I følge New York Times vil Lucas i stedet kaste sin kærlighed på mere kunstneriske filmprojekter, og det skyldes formentlig, at han selv har finansieret hele krigsfilmen (om en gruppe sorte piloter under 2. Verdenskrig) uden at fange de store filmselskabers opmærksomhed.

'Red Tails' får dog premiere denne weekend i 2.500 amerikanske biografer, men filmen har ikke haft noget let liv, og den er fx ikke købt hjem til dansk biografdistribution. Også selvom 94 % af deltagerne i en afstemning her på kino.dk gerne vil se filmen på det store lærred.

Og så er George Lucas desuden træt af bedrevidende Star Wars-fans.

Min film, med mit navn på, der siger, at jeg har lavet den, er nødt til at være som jeg vil have det. Hvorfor skulle jeg lave flere Star Wars-film, når alle hele tiden råber af en, og fortæller hvor frygtelig en person man er?”, fortæller han til New York Times.

Hvad synes du? Skulle George Lucas stoppe med at beklage sig - eller savner han blot lidt kærlighed fra de mange millioner af Star Wars-fans?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
David Haugaard Bohl

Det ville være fedt, hvis Lucas skred fra Hollywood og "kaste sin kærlighed" på mere kunstneriske film. Hvis han gjorde det, ville han få en ny fan, da størstedelen af alle Hollywood-film efter min mening er elendige. Kan man også håbe på at flere ville følge hans eksempel.

Steve user/963976

Tag dig nu sammen Lucas
Du har skabt gigantiske filmsucceser og det kan du stadigvæk hvis du bare tænker nyt.
Tænk bare på hvor mange fans som vil se episode 1 3d.

Hvorfor laver du ikke noget nyt og uforventet.
Det er det dine fans vil have.

GandalfTWuser/660077

Hvis han var pengegrisk havde han jo nok sendt originalerne ud for længe siden og tjent de ekstra penge.

Så nej, pengegrisk kan man nok ikke kalde ham.

SMOjr

- og med den overskrift menes der ikke at det er George Lucas, som skal stoppe klynkeriet. Nej her mener jeg såmænd alle de såkaldte Star Wars "fans". Jeg kan udmærket godt forstå, at Lucas er træt af at blive kritiseret for at udvide og ændre på det univers han selv har skabt. Star Wars filmene er ikke et folke-eje, det er ikke os der har rettighederne til filmene, det er manden bag.
Jeg forstår ikke hvorfor det at være en "rigtig fan" pludselig er blevet ensbetydende med, at man absolut skal hade prequel trilogien og foragte alt hvad manden har lavet og ændret på siden filmene kom ud i deres originale udgaver. Magen til brokkehoveder skal man satme lede længe efter.
Jeg ser mig selv som en stor fan af det Star Wars univers, som Lucas har skabt - og jeg tager med åbne arme i mod alt hvad der supplerer til det univers, som jeg elsker så højt.
Der er ikke nogen der tvinger jer til at se på hverken de nye versioner af filmene, serierne eller noget andet Lucas bidrager med for tiden - i skal være hjertelig velkomne til at holde jer til den originale trilogi, i de originale versioner - dem nyder jeg også stadig at se fra tid til anden!
I kan kalde ham pengegrisk alt hvad i vil, det kan jeg ikke udtale mig om, om han er - men vær hellere stolt over at personen bag Star Wars, en mand som ingen ville tro på eller bakke op i begyndelsen, nu har etableret sig som en af de rigeste og mest succesfulde mænd i Hollywood.

Jeg kan stadig kun være taknemmelig for hvad han har gjort for filmindustrien, og jeg ser frem til hans fremtidige projekter lige meget hvad i andre såkaldte "fans" mener.

HobbyFreak

Dem der klager over de tre nye Star Wars film er ikke rigtige Star Wars fans, I kan klage så meget I vil over den her kommentar, om at jeg "kan ikke være mere forkert på den!" men ret får i aldrig, George Lucas (som forresten har skabt STAR WARS) ville nok ikke lave de tre nyeste film, hvis det var at de ikke var Star Wars nok.. Det kan godt være at I synes det, men eftersom det var ham der skabte Star Wars fra bunden, tror jeg han ved liiidt mere om hvad der ER Star Wars, og hvad der IKKE er.
Ville være det samme som hvis du malede dit drømme hus, og en tosse så gik hen og sagde "Neeeej, det er ikke et hus du ville lave!"
"Luk dog røven, det mit hus.."
Manden burde få mere respekt, (OG NEJ, PENGE ER IKKE RESPEKT!!!!)

Wayne

Jeg mener klart at de 3 nyeste film lever op til de første - især 2. og 3. er blandt de bedste i serien. Man kan vel også diskutere om de nuttede bamser i Jedi ridderen vender tilbage, var det store plus for serien. Det er også fedt med alle de Jedi'er som er med i den nye serie.

Wayne

Indiana Jones 4 viste at Lucas ikke har fødderne solidt plantet på jorden - den pænt syge ide om at lade aliens være omdrejningspunk, deler han med Spielberg i den lige så fjollede Cowboys and Aliens. Lucas skal til bage til udgangspunktet og lave gode Star Wars film, basta.

Tullemor76

Det var da den største gang bavl jeg har hørt længe. Det er meget muligt at "Cowboy & Aliens" er urealistisk. Men hvor mange film har Lucas lige lavet. Ikke ret mange. Er Indiana Jones realistisk? Nope. Tror at hvis du spørger en virkelig arkæolog om han har oplevet tilsvarende i virkeligheden, så ryster han så meget på hovedet, at det jord han har gravet op drysser ud af ørerne på ham. Det geniale ved George Lucas at han har prøvet at bruge verdens historie som udgangspunkt og ikke aliens. Atomprøvesprængningerne er vidst rimelige realistisk, ik? og omkring 50'erne kom AREA 51 på alles læber. Area 51 er det forbudte område ude i ørkenen hvor der menes at man har fundet aliens. Derfor tror jeg han valgte at "Indiana Jones 4" handler om Aliens Da det passer til den tid han valgte at filmen skulle foregå i!!! Desuden bruger han også den teori på, at det var aliens som byggede pyramiderne, både i Egypten og Sydamerika. Så jeg synes stadig at vi sagtens kan overlade ham til at lave flere "Indiana Jones" film, da han har futterne plantet solidt på jorden.

Wayne

Hov, der var vist en der følte sig tråd over foden? Bare slap af, jeg er selv stor Lucas-Fan. Star Wars er noget af det største, lavet på film - og jeg er vild med Indiana Jones. Jeg har aldrig sagt at Indiana Jones er realistisk - den har hovedsageligt kørt på religion og overtro. Jeg har i princippet intet imod aliens. Til gengæld irriterer det mig ret meget når man trækker alien-kortet for at forklare alt. Og ratings på IMDb er enige med mig, når jeg siger at Krystal Kraniets kongerige er den ringeste Indiana Jones, til dato - bevares Harrison Ford gjorde det ok - men den levede bare ikke op til forventningerne, og Alien-delen var en stor årsag til det. Jeg har DVD'en og på ekstra materialet kan du se at Spielberg og Lucas var stærkt uenige om netop den del. Jeg håber skam på to ekstra Indiana Jones film, lavet af Spielberg og Lucas - men de skal stramme op.

Nicolai

Når man har skabt et episk mesterværk i form af Star Wars og Indiana Jones, så må man forvente, at der er en stor fare form, a de film altid vil hænge ved en, uanset hvad man laver efterfølgende.

Derfor burde manden bare acceptere, at verden nu en gang hænger sådan sammen og der er faktisk en gansk simpel løsning på det identitetsproblem og det er at give masserne endnu et episk mesterværk eller skal han stoppe det klynkeri, for de to film har været med til at åbne døre, der ville have været lukket

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

51 minutter siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

21 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter