Preview 2012 - Testosteron-film

Muskelbundter, actionbrag og labre larver
Sylvester Stallone i 'Bullet to the Head'
(© Dark Castle Entertainment)

I sidste uge så vi nærmere på årets tøsefilm. Nu er turen kommet til mændene, og en del film i 2012 bliver fyldt med det mandlige kønshormon testosteron. Dem har vi valgt at kigge nærmere på, så du kan få et overblik over, hvilke film der sprænger ting i luften, byder på seje actionhelte og lækre, men farlige damer.

De 15 film er fyldt med store Hollywood-navne, så der er både noget at se på for drengerøvene og deres kærester.

Klik på en titel for at læse mere om filmene.

Safe House
Ryan Reynolds spiller en uerfaren CIA-agent, der skal holde øje med eks-agenten Tobin Frost (Denzel Washington). Men de to må sammen flygte fra det "uigennemtrængelige" opholdssted, de befinder sig i, da de bliver angrebet af snigmordere.

Hamilton: I nationens interesse
Den seje, svenske agent Hamilton (Mikael Persbrandt) drager til Somalia for at finde en svensk våbenekspert, der er blevet kidnappet sammen med en række GPS-styrede raketter.

Contraband
Mark Wahlberg agerer endnu engang actionhelt i 'Contraband', der strøg direkte ind på 1. pladsen i USA. I filmen er Wahlberg en tidligere smugler, der nu arbejder som sikkerhedsvagt på ruten mellem Island og Holland. Men snart må han vende tilbage til sit oprindelige erhverv.

Haywire
Steven Soderbergh er måske mest kendt for de behændige Ocean's-film, men han kan skam også godt skrue en actionbasker sammen. Smukke Gina Carano spiller en undercover-agent, der bliver en del af et større spil om magt. Stjernespækket rolleliste med Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender og Ewan McGregor på sidelinjen.

Bullet to the Head
Sylvester Stallone spiller hovedrollen i en film om en umage alliance mellem en politibetjent og en lejemorder, hvis partnere begge er blevet myrdet af en fælles fjende.

How I Spent My Summer Vacation
Mel Gibson spiller en professionel kriminel, der bliver snuppet af de mexicanske myndigheder og ender i et benhårdt fængsel.

The Cold Light of Day
En ung mands familie bliver kidnappet under en ferie til Spanien, så nu må han tage sagen i egen hånd for at redde dem. Fremtidens Superman, Henry Cavill, har hovedrollen over for Bruce Willis og Sigourney Weaver.

Stolen
En tidligere tyv (Nicolas Cage) kæmper desperat for at finde sin datter, der er blevet kidnappet og låst inde i bagagerummet på en taxa.

The Bourne Legacy
Matt Damon er ude, men han erstattes af Jeremy Renner fra 'Mission: Impossible - Ghost Protocol'. I 'The Bourne Legacy' er han en agent, der er blevet optrænet af et program, som er endnu hårdere end Jason Bournes Treadstone.

The Expendables 2
Det bliver ikke mere testosteronholdigt! Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren og Chuck Norris er alle med, når der skal deles øretæver ud i fortsættelsen til 2010-filmen.

G.I. Joe - Gengældelsen
Hvordan gør man efterfølgeren til den underholdende 'G.I. Joe - The Rise of Cobra' (2009) endnu mere mandig? Man tilføjer selvfølgelig Dwayne "The Rock" Johnson og Bruce Willis til rollelisten som henholdsvis tungvåbeneksperten Roadblock og den legendariske Joe Colton.

Cogan's Trade
I 'Cogan's Trade' spiller Brad Pitt politibetjenten Jackie Cogan, der undersøger et røveri, der fandt sted under et spil poker, der blev beskyttet af mafiaen.

Parker
Jason Statham spiller en tyv, der lever efter et moralkodeks, som gør, at han aldrig stjæler fra folk, der virkelig har brug for penge. Nick Nolte og Jennifer Lopez er også med i thrilleren Parker.

Skyfall - James Bond 23
I den 23. James Bond-film spiller Daniel Craig igen Agent 007, der får testet sin loyalitet over for M (Judi Dench), og som skal uskadeliggøre den trussel, som MI6 står over for. Javier Bardem og Ralph Fiennes spiller skurke i filmen.

47 Ronin
I det 18. århundrede beslutter en gruppe samuraier sig for at hævne deres far. Filmen er med Keanu Reeves og Hiroyuki Sanada (Sunshine) i hovedrollerne.