Cookie- og Privatlivspolitik
'Paranormal Activity 4' på vej

'Paranormal Activity 4' på vej

Fjerde del af gyser-serien kommer allerede i 2012

Stem op!
22
Stem ned!
-7
(reset)

Det kan vel egentlig ikke komme som nogen overraskelse, at filmselskabet bag de tre Paranormal Activity-film, Paramount Pictures, gerne vil udkomme med én mere i rækken.

De tre første gyserfilm har tilsammen kostet lidt over 8 mio. dollars at producere, men har indspillet hele 573,8 mio. dollars på verdensplan!

Den succes-serie vil Paramount forståeligt nok ikke lægge i graven, så ifølge en ny pressemeddelelse vil der i 2012 være amerikansk premiere på: World War Z med Brad Pitt, G.I. Joe: Gengældelsen med Channing Tatum og The Rock, The Dictator med Sacha Baron Cohen og endelig det nye kapitel i Paranormal Activity-serien.

Det er endnu uvist, hvornår 'Paranormal Activity 4' får dansk premiere, men det tyder på en oktober-premiere i USA op til Halloween.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
freddyuser/1021925

5'eren er også undervejs.

Sonja

Jeg glæder mig rigtig meget til at se 4'eren og se om ví skal længere tilbage i historien :)

Jeg synes både 1, 2 og 3 fangede mig rigtig meget! De er lavet på en fed måde og historien er kædet ganske godt sammen, og for mig (som tror på ånder m.m.) er det en spændende og lidt skræmmende fornemmelse der ryger igennem kroppen på mig, når jeg ser dem.

Jeg glæder mig og kan ikke vente til den får premiere i min lokale bio :)

Mike

Endnu en gang hvor jeg føler at de trækker den lidt for langt og prøver på at malke succesen.

Den første var god nok, nr 2 var en blanding imellem dårlig og okay, og i følge min egen mening var nr 3 helt klart den bedste.

Men at fortsætte og lave en nr 4, det bliver muligvis lidt for meget, de viser det samme bare med nye effekter og en lille smule historie i blandt det.

De burde ikke lave flere det vil kun have en negativ virkning på de andre film.

Maide

Jeg tror at 4'eren bliver der hvor vi får at se hvordan det hele startede med deres mormor og den slags ;)))...det bliver spændende.!

Mike

Af hvad jeg opfattede af 3'eren så var det der, det hele startede.

Karoline

I nr. 2 hører man at deres bedstemor eller oldemor lavede en aftale med djævelen, og efter dét har deres familie været præget af det, deres mor var jo også opmærksom på alt det der skete. Det var noget der tog mere fat i film nr. 3, men det var ikke der at aftalen blev lavet :)

Mike

Starten var længere tilbage, men kan stadig ikke helt se hvad der skulle være af spændende ting der, skulle Toby "Dæmonen" så skræmme deres mor eller mormor? Kan ikke se hvad det ville gavne hvis den prøvede på at skræmme mormoren til at få en søn eftersom hun lavede aftalen med den, så ville hun nok være ligeglad med den og forvente hendes datter ville få en søn i stedet. Og hvorfor skulle den skræmme deres mor der på det tidspunkt kun ville være en lille pige? Af hvad jeg opfattede af 3'eren, startede Toby kun på at skræmme dem fordi moren og hendes kæreste havde besluttet ikke at få nogle børn sammen, og det gjorde selvfølgelig Toby sur eftersom hun kun havde fået 2 døtre :)

Karoline

Jeg kunne forestille mig at PA4 ville vise hvordan denne aftale med en dæmon blev indgået og måske nogle konsekvenser derefter, der mangler lidt en forklaring på hvordan dæmonen "blev skabt". Hvis det ikke er dét de vil vise, så ved jeg ikke rigtig hvad pointen med 4'eren skulle være :)

Mike

Og PA4 foregår åbenbart i år 2011, hvor nabo drengen Hunter, der blev taget af dæmonen i år 2006, åbenbart render rundt og skræmmer en af deres naboer, det virker lidt forvirrende indtil videre hvad den egentlig skal handle om.

khadwar_neang_666

efter min mening helt ærligt ...

vil nu ikke kalde disse paranormal film for være helt klart i gyser genren ...

vil for mig at betragte dem som være et kryds imellem spændings-drama-suspence genren ...

filmene er ikke gyseligt anlagt overhovedet for mit vedkommende ...

skal se den alligevel på et eller andet tidspunkt ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

5 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter