Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: 'Avatar 2' udskudt to år?

Opdateret: 'Avatar 2' udskudt to år?

Vi må vente til 2016 - eller må vi?

Stem op!
3
Stem ned!
-5
(reset)

Nyt i sagen om 'Avatar 2'. Ifølge det britiske filmmagasin Empire er producer Jon Landau blevet misforstået i sine udtalelser omkring premieredatoen på 'Avatar 2'.

Empire har fulgt op på kommentaren om, at der vil gå to år yderligere, før den vil få premiere, altså i 2016. Landau fortæller til filmmagasinet:

"Det er i det vindue, '14 eller '15."

Det er de oprindelige premieredatoer for de to Avatar-efterfølgere, men Empire lægger sig ikke fast på, at disse datoer dermed bliver de endegyldige, da den første Avatar-film nåede at blive rykket tre år.

Empire konkluderer dog, at det næppe er 2016, at den føste Avatar-sequel får premiere.

Vi følger selvfølgelig op på historien om de forvirrende premieredatoer, når der er nyt i sagen.
__________________________________________________________________________

James Cameron tager sig god tid om sine film. Der gik 12 år mellem Titanic og Avatar, og selvom vi ikke behøver at vente helt så længe på den planlagte fortsættelse til 'Avatar', trækker produktionen ud.

Filmens producer Jon Landau fortæller:

"Vi er i fuld gang med at arbejde på den [Avatar 2, red.], mens vi taler, og der vil gå fire år eller deromkring, før den vil få premiere."

Det betyder, at filmen skubbes fra 2014 til 2016, og spørgsmålet er, om Avatar 3 vil komme året efter som først planlagt.

'Avatar' er verdens bedst indtjenende film, og det bliver spændende at se, hvordan den lange ventetid kommer til at påvirke efterfølgerne.

Landau er dog ikke i tvivl om, at de bliver bedre end den første film:

"Vi er spændte, og vi har en del af det første hold til at arbejde med os, noget fantastisk design og forhåbentlig nogle spændende temaer."

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Linda

Jeg er nu ikke sikker på at jeg vil gå ind og se den, så lang tid efter Avatar 1, tror at man har mistet interessen og der er kommet flere nye film til...men nu må man se..kan jo være at den virker interessant, men ellers kan jeg jo se den på dvd.

Natasha

Den første Avatar var god, men jeg tror ikke jeg ville gå ind og se nummer to.

Rafael rixuser/14793

Det er ærgeligt, men så må vi vel bare få tiden til at gå med de mange lovende film, som får premiere inden da, så som The Dark Knigt Rises...

Christina Tofteskov

så kan det jo være at der vil være en (original) handling i 2'eren. I modsætning til i 1'eren.

Jeg er ikke den store Avatar-fan ;o)

©️ 202X - KWPN 666 RPC - ON THE GO

tænker bare højt :

gad vide om han "Cameron" venter på at ny 4D teknologien igen indhenter ham og hans ideer så vi igen skal til at købe disse nye 4D briller ... lol ...

jeg spørger bare

JegELSKERFilm

Ha! Ha! Haaa! Fremtiden er UDEN BRILLER! ;-)

Maria

Jeg hører nok til dem der ikke kan forestille mig en efterfølger til Avatar. Avatar var rigtig, rigtig smuk og en voldsom fed oplevelse i 3D, min vi har hørt historien før.

Jeg tænkte endda i biografen da jeg så den første gang; "Der ryger Bedstemor Piletræ", da det store træ bliver fældet. Det er jo mere eller mindre "Pocahontas" på en fremmed planet og med blå væsener.

Vil Avatar 2 så være, at "Pocahontas" kommer til jorden og skal forstå vores kultur, oder was? Jeg kan altså virkelig ikke se hvad en efterfølger vil kunne fortælle os af nye og spændende ting.

Så om den kommer om 2 år eller om 4 år er for mig at se ikke relevant, jeg er nu mere spændt på hvor godt plottet vil være og især i en eventuel planlagt 3'er også...

Dreslinguser/200775

Cameron har i interviews sagt at 2'eren vil foregå i dybet af Pandora's oceaner. Han lavede fire dybvandsfilm efter Titanic, og det er noget han elsker højt. Der er af den årsag heller ingen garanti for at man vil få Jake eller Ney'tiri at se igen, og det er måske meget godt.

Mht. originalitet, jeg giver dig normalt ret..... men et bedre eksempel på at den slags kan gå galt er nok Pirates 4 filmen. Der vil garanteret være flere film som du elsker meget højt som også "bare" er inspireret af andre film, eller universelle temaer. Pocahontas er da så sandelig heller ikke original, men folk sammenligner alligevel Avatar med den som om den var.

Dunbar

Er jeg den eneste, der synes, den minder om Danser med Ulve meget mere end Pocahontas?
- Lighederne i historien er meget mere slående i forhold til Danser med Ulve med en amerikansk soldat, der nærmest bliver "omvendt" til den oprindelige befolkning med videre. Tsk.

Eller er den film for gammel for folk herinde....

Christian

Danse med ulve all the way... Og det var Cameron udemærket godt klar over :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.