Opdateret: 'Avatar 2' udskudt to år?

Vi må vente til 2016 - eller må vi?
Der er nu lidt længere til 'Avatar 2'
(© 20th Century Fox)

Nyt i sagen om 'Avatar 2'. Ifølge det britiske filmmagasin Empire er producer Jon Landau blevet misforstået i sine udtalelser omkring premieredatoen på 'Avatar 2'.

Empire har fulgt op på kommentaren om, at der vil gå to år yderligere, før den vil få premiere, altså i 2016. Landau fortæller til filmmagasinet:

"Det er i det vindue, '14 eller '15."

Det er de oprindelige premieredatoer for de to Avatar-efterfølgere, men Empire lægger sig ikke fast på, at disse datoer dermed bliver de endegyldige, da den første Avatar-film nåede at blive rykket tre år.

Empire konkluderer dog, at det næppe er 2016, at den føste Avatar-sequel får premiere.

Vi følger selvfølgelig op på historien om de forvirrende premieredatoer, når der er nyt i sagen.
__________________________________________________________________________

James Cameron tager sig god tid om sine film. Der gik 12 år mellem Titanic og Avatar, og selvom vi ikke behøver at vente helt så længe på den planlagte fortsættelse til 'Avatar', trækker produktionen ud.

Filmens producer Jon Landau fortæller:

"Vi er i fuld gang med at arbejde på den [Avatar 2, red.], mens vi taler, og der vil gå fire år eller deromkring, før den vil få premiere."

Det betyder, at filmen skubbes fra 2014 til 2016, og spørgsmålet er, om Avatar 3 vil komme året efter som først planlagt.

'Avatar' er verdens bedst indtjenende film, og det bliver spændende at se, hvordan den lange ventetid kommer til at påvirke efterfølgerne.

Landau er dog ikke i tvivl om, at de bliver bedre end den første film:

"Vi er spændte, og vi har en del af det første hold til at arbejde med os, noget fantastisk design og forhåbentlig nogle spændende temaer."