Cookie- og Privatlivspolitik
To nye klip fra 'Chronicle'

To nye klip fra 'Chronicle'

Teenage-sjov med superkræfter

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Hvis man har set traileren til 'Chronicle', ved man, at filmen ikke ligner en klassisk superheltefilm med kapper og en unaturlig trang til at hjælpe det omkringliggende samfund.

I stedet skildrer filmen, hvordan tre high school-venner bruger deres nye superkræfter på fis og ballade.

Men hvad der starter i sjov, udvikler sig hurtigt i en mere seriøs retning, da især én i gruppen begynder at misbruge sine kræfter.

Nu er der offentliggjort to nye klip fra filmen, der følger den hverdags-realistiske stil, man ser i traileren.

Chronicle har dansk premiere den 12. april 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

What I’ve seen of this so far has looked really good, so this is a must see for me. I too think they’ve given away too much of the plot in the trailer and clips, but it’s not the most original of stories. Let’s hope they have some good twists and turns along the way. And why is it, that in this kind of movie, it’s always the quite ones you’ve got to watch out for…

The Other Account

Jeg skal uden tvivl ind og se Chronicle. Jeg glæder mig meget til premieren og ser uden tvivl frem til filmen. Selv med en af mine venner. Selvom Cloverfielde var lidt skuffende, er jeg sikker på og håber på at denne film ikke bliver lige som den.
Glæder mig, og det var nogle 2 meget gode klip!!!

Tina

Så i det sidste lille klip også? ellers find det for det er også ret cool ;)

Tina

Den film skal så meget bare ses! Længe siden jeg har set noget som kunne få mig op på dubberne af nysgerrighed! Håber så virkelig at hele filmen er sådan og den ikke bliver en skuffelse :) Glæder mig rigtig meget til den!

Christian

Bare ærgeligt at de afslører så meget. De har ikke engang været så kloge at lade hvordan disse tre drenge får deres superkræfter, være en hemmelighed. Det skulle de selvfølgelig lige hinte til i slutningen af traileren også - doh! Jeg er ret overbevist om at jeg kan strukturere hele denne film, ud fra traileren alene.. Dermed sagt, så glæder jeg mig til at se den! Elsker denne CloverField approach de tager.

Maria

Jeg synes traileren var virkelig god og de her to klips er bare endnu et plus. Jeg skal helt klart se filmen når den kommer i biografen! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Joachim

er den jo blevet flere gange. Så i 2021 var det nok planen, at den skulle være kommet i juli 2022.

1 uge siden
Nick

Hellere en god, kort historie, end en lang kedelig en...

1 uge siden
Torbenuser/874214
Torbenuser/874214

Jeg har ikke benyttet jeres app længe, men nu skulle den da hentes for at gøre bestillingen nemmere.

1 uge siden
Jesper

Jurassic world minion which I have been looking forward to I have really waited with excitement as something from the first jurassic park is a mega

2 uger siden
VIPER

Og hvad så, det er da 100% fløjtende fuldstændigt ligegyldigt hvornår artiklen er skrevet mand, præmiere datoen er stadig freakin' forkert mand!!!

2 uger siden

Aktive debatter