Cookie- og Privatlivspolitik
Ny zombiefilm erstatter 'Twillight'

Ny zombiefilm erstatter 'Twillight'

Er den nye Edward fundet?

Stem op!
10
Stem ned!
-18
(reset)

Efter kæmpesuccesen med Twilight-sagaen, er Summit Entertainment klar til at præsentere publikum for deres næste store ungdomsfilm.

Satsningen har titlen 'Warm Bodies', der ligesom vampyrfænomenet bygger på en ungdomsroman.

De blodsugende vampyrer er dog erstattet af kødædende zombier, men den  besværlige kærlighedshistorie mellem to unge mennesker er bibeholdt.

Nicholas Hoult (A Single Man), Teresa Palmer (I Am Number Four) og garvede John Malkovich spiller de bærende roller i filmen, der er instrueret af Jonathan Levine (50/50).

'Warm Bodies' forventes at udkomme i august 2012, og det store spørgsmål er blot: Kan zombier være sexede?

Døm selv ud fra de første offentliggjorte billeder af Nicholas Hoult som zombien R. Er han en værdig konkurrent til Robert Pattinson?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Eda

Nu har jeg læst nogle af kommentarene på denne her side, og jeg er bestemt ikke enig med jer der mener at den er ligesom Twilight, og at den er ''plat'' osv.

Nu ved jeg ikke om jer der skrev det har set traileren til den, men hvis ikke, så synes jeg lige i skulle tage at gøre det, for jeg har set mange hvor at de skiftede mening, og sagde at de faktisk glædede sig til at se den.

Jeg har selv set 2 trailere og set de første 4 minutter, og efter min mening, så er den INTET og jeg mener INTET som Twilight. Den her film er sjov, komisk endda, og bare de små bidder jeg har set har fået mig til at grine.

Og ja, jeg tror at man har fået en lille bitte inspiration fra Twilight med vampyrene, men igen, det er en helt anden historie end Twilight. Og ja, der er ved at komme mange ''monstre'' ind i mange film, men det synes jeg ikke er noget slemt. Jeg ville hellere have at de laver de her slags film, end at de bare holder sig til mennesker, for det synes jeg ærligt talt, er virkeligt plat. Men det er jo også bare min mening.

Alt det sagt, så er jeg ikke den store Twilight fan, men jeg vil stadig gerne se filmene, måske ikke så meget som andre, og jeg er da også meget imponeret af serien.

Og så gør det da bestemt ikke noget at der også er lidt øje-guf til os, og ja, jeg synes at R er mere interresant (og meget pænere) end Edward.

Alt i alt, så kan jeg glæder jeg mig rigtig meget til at se den her film, og jeg tror den kunne give ''et friskt pust'' i filmverdenen.

Ida

INTET kan erstatte Twilight. Er i sindssyge? :o

Sara@Cullen

Hvordan helvet kan I sammenline ham med den total hotte Edward Cullen!! Det er K######## lol!! Det er no go!! Ham der zombien er sku ikke lækker!! Han er heller ikke total grim, men hot som Edward er sku no go!!

Anthony

er den død eller lagt på is?

Stella

Altså må indrømme, jeg er kæmpe zombie-fan, vampyrer næh tak du.
Men denne film er altså ikke lige på min film-liste.
Synes ikke at historien virker særlig god og synes egentlig ikke at zombier kan/SKAL være sexede.
Det virker bare ikke for mig.

Og så er hovedrolleindehaveren heller ikke særlig pæn.

Skal nok ikke se den i biffen men lejer den nok på dvd når den udkommer.

Det er jo trods alt en zombie-film :-)

Zenia

1. ÅH NEJ!
2. Are you kidding me? Zombier? No way! AD! og nej, han er IKKE lækker!
3. Jeg skal sikkert se den alligevel, hahahahha! :-)

Meten

Så kan det måske være at os der virkelig ér vampyr-entusiaster, endeligt kan få vores elskede mytevæsner i fred, mens de skrigende teen-girls kaster sig over zombierne - jeg tror dog ikke at zombie-entusiasterne bliver så henrykte over det xD

Maria Holmen

Åh gud ..

Ellauser/948153

Hvordan kan hjerne - ædende Zombier være romnatiske?

Bitten

hvordan kan blodsugende, i-solskin-glimtende vampyrer være romantiske?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter