Cookie- og Privatlivspolitik
Miley Cyrus kæmper med teenage-problemer

Miley Cyrus kæmper med teenage-problemer

Trailer til popprinsessens nye film

Stem op!
48
Stem ned!
-4
(reset)

I ungdomsfilmen 'LOL' forsøger Lola (Miley Cyrus) og hendes omgangskreds at klare gruppepresset i et high school miljø bundet sammen af YouTube, iTunes og Facebook.

Nu er den første trailer til filmen offenliggjort, og det ser ud til, at Miley Cyrus både skal jonglere med en teenage-sur mor, veninder og drengeproblemer.

LOL er en genindspilning af instruktøren Lisa Azuelos' egen franske film fra 2008 og har dansk premiere den 28. juni 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolai

Hun skulle vist bare gøre os allesammen en tjeneste og holder sig til alt andet end det store lærred? Hun har virkelig vist, at hun ikke ejer skyggen af talent

Tallulah

Selv traileren er stort set det samme som den franske, så ja, det skal sgu nok blive sjovt. Men nej, jeg kan heller ikke lide remakes, jeg synes det er så irriterende, det med at man pludselig er nødt til at lave en film igen, bare fordi amerikanerene er for dovne til at gide læse underteksterne.
Og så lige en hurtig en til dem det åbenbart ikke er gået op for: det er skam taget i betragtning at LOL er en forkortelse, det er en del af pointen(;

Carmen

Det kunne da ikke være meget værre... Den franske version af LOL er fantatisk! Virkelig, det er en af mine yngligsfilm. Så at se den blive lavet til en low quality amerikansk film knuser mit hjerte :-( det er jo præcis det samme! alle scenerne er ens! lige udover at Miley Cyrus på ingen måde kan måle sig med sin forgænger. Og ja - Douglas Booth er ikke helt dårligt, men han kan desværre heller ikke måle sig med sin forgænger, det kan simpelt hen ikke lade sig gøre. Det er virkelig en skam!

Nannauser/929231

Har 2 gratis billetter til biografen, men jeg vil ikke bruge dem på LOL (Go Hunger Games!!!) <3 Anyway, jeg vil dog rigtig gerne se den, og jeg kan godt lide Miley...
Så... What To Do, What To Do!!!

Line FS

Nu er det ikke helt værst med Douglas Booth, men det er da også det eneste som ikke er det. Den ser da godt nok anstrengende ud den film - kunstig og alt for amerikansk. Men den slags film er nu heller ikke min smag!!
Og titlen.. "LOL" ?! Seriøst?

Signe

Her kunne jeg jo komme med en masse trash om amerikanske remakes, Miley Cyrus etc. men man har lov til at kunne lide, hvad man har lyst til.
Kommer bare med en lille opfordring.
SE DEN FRANSKE VERSION
Den er god!
http://www.youtube.com/watch?v=SSxHczHcQrw

Tina

Er vild med de to skuespillerinder, og filmen virker som en rigtig god teen film. Glæder mig til den kommer for den skal jeg se :)

Isabell

JEG SYNES DEN SER RIGTIG GOD UD!
JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DEN!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

13 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

14 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter