Cookie- og Privatlivspolitik
Konkurrence: Jurassic Park

Konkurrence: Jurassic Park

Vind et supersejt boksset samt fribilletter til Jurassic Park

Stem op!
22
Stem ned!
-2
(reset)

Steven Spielbergs storslåede dinosaur-film Jurassic Park vises ved begrænsede forestillinger i en nyrestaureret digital version uden danske undertekster.

Samtidig venter vi spændt på, at der skal ske mere med den rygtede fjerde film om de prehistoriske øgler. I den anledning skyder vi en konkurrence i gang.

For at vinde konkurrencen skal du svare på:

Hvad skal 'Jurassic Park 4' hedde som undertitel, og hvad skal filmen handle om?

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor, så finder vi vinderne med de bedste svar.

1. præmie:
Ekslusivt Blu-ray boksset med Jurassic Park triologien, der også indeholder en brølende T-Rex figur, plus 2 stk. fribilletter til 'Jurassic Park' i Cinemaxx eller Nordisk Film biografer.

5 x 2. præmie:
2 stk. fribilletter til 'Jurassic Park' i CinemaxX biografer.

Vi trækker løbende vindere, og konkurrencen slutter den 21. februar kl. 12.00.

  • Jurassic Park (1993)

    'Jurassic Park' handler om rigmanden John Hammond, der etablerer en forlystelsespark med dinosaurer på øen Isla Nublar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton

Hvis jeg husker rigtigt, så siger de i the lost world at der er 5 øer, som bliver kaldt The Five Deaths eller noget lignene. Der er isla Sorna, isla Muerta, isla Tacano, isla Mataceros og isla Pena, som giver = the Five Deaths. Så jeg tænker at det er jo lang tid siden at katastroferne skete på isla Sorna og Nublar, og folk har glemt det. Så derfor er der nogle forskere som gerne vil til isla Tacano for at udforske nogle gamle plantearter, da de havde hørt om nogle historier om gamle bregnearter og blomster, som blomstrede omkring disse øer. Så de tager afsted på et fly, lander, og sætter en camp op et sted midt i øens jungle. De finder Uddøde plantearter, insekter og edderkopper som levede for flere millioner år siden. Men på opholds dag nummer 2, finder de æg og fodspor, som egentlig ikke helt giver mening, inden det er for sent ... nogle af dyrene fra isla Sorna havde bosat sig der, da afstanden mellem de 2 øer er lille. Der vil være nye dinosaurer håber eg da, sådan noget som Herrerasaurus, Mosasaurus og please let there be a Megalodon! Der er kun 1 dinosaurus jeg nødigt ville have med igen, og det er en Spinosaurus, den drabte T-rex sidste gang, hvilket er ubehøvlet og urealistisk, da Spinosaurus egentlig kun levede ved kysten og spiste fisk og nogle få hav-dinosaurer.

det var alt fra her...

stefan

den skal hedde extinction

Daniel Bentien

Konkurrencen er nu slut. Vinderne vil få direkte besked.

Hilsen Daniel - kino.dk

Rasmus

En gruppe forskere undersøger nogle uregelmæssigheder i permafrosten på Kilimanjaro, som er begyndt at smelte på grund af stigende global opvarmning. Under undersøgelserne finder en nyuddannet geolog, filmens hovedperson, en nedfrossen dinosaurus. Fundet skal fragtes til USA, men efterhånden som dinosaurussen bliver udsat for mere og mere varme, vækkes den pludselig til live fra sine dvaletilstand og bryder ud af sin forvaring. Alt imens fortsætter permafrosten med at nedbrydes og snart vrimler det med dinosaurusser på hele kontinentet.
Fortællingen bindes ind i et sagn som fortælles af en stammeleder fra en stamme ved bjergets fod. En fortælling om jordens sande herskere, som en dag vil blive vagt til live og tage hvad der er retmæssigt deres.
De efterfølgende film kan således passende handle om permafrosten som begynder at smelte andre steder på jorden. Og hvordan nogle mennesker overgiver sig til de retmæssige herskere og kæmper mod forsvarsstyrkerne.

yalloehuser/911615

Som mange andre har nævnt, synes jeg at en god undertitel er "A new tomorrow".
Mit forslag til evt. handling er som følger: Dinosaurerne har fundet vej til en populær ferieø, faretruende tæt på de første øer. Myndighederne vil dække over det, for at undgå kaos. Eksperter bliver sendt afsted til øen for, i samarbejde med et team, at redde folk hjem, og samtidig finde ud af hvordan dinosaurerne kom til øen. Hvilke konsekvenser vil det have? Hvor langt kan de brede sig? Kan dinosaurerne selv nå til fastlandet? Og i sidste ende, resten af verden? Et andet team, udsendt af myndigheder, skal udrydde dinosaurerne. Det er imod eksperternes overbevisning og det kæmper derfor med tiden, om at få svar på spørgsmålene og finde ud af hvordan de kan sikre at dinosaurerne ikke kommer til fastlandet.

Sørenuser/798290

Eller måske

Live Free or Dino Hard.
Jurassholes.
Jurassic Park vs. Predator.

På dansk bliver titlen selvfølgelig "Halløj i dinosaurparken" eller lignende.

Hvad den skal handle om? Dinosaurer, helst. Måske noget med nogle dinosaurer, der kører bil og laver et kup i Brasilien. Det ville jeg betale penge for at se.

Pattyuser/688370

HAHAHA,hvor er det fedt skrevet!

Allanuser/892017

som den overnævnte titel insinuerer, synes jeg at filmen skal handle om dinosaurnes evolution, den allerede i filmtriologien nævnte filosofi "nature finds it's way", skal komme til sit fulde med at dinosaurerne udvikler sig, og at dyrene evt via oceanerne kommer til fastlandet, og begynder at husere i de menneske beboede områder. Så er spørgsmålet om vi mennesker stadig vil være den overlevende race, mod disse nye evolutionerede dinosaurer?.....

karina

jeg foreslår følgende titel: Jurassic Park 4: Armageddon.

Troels

1. Jurassic Park 4: Return to Isla Nublar
2. Jurassic Park 4: Return of the Lost World
2. Jurassic Park 4: A New World

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.