Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Resident Evil 5'

Første trailer til 'Resident Evil 5'

"My name is Alice and this is my world..."

Stem op!
16
Stem ned!
-1
(reset)

Med den store publikumssucces er det ikke underligt, at Resident Evil-serien er nået til femte film i rækken.

Og nu er den første trailer til filmen offenliggjort.

Traileren afslører dog ikke meget af handlingen, men spiller tilgengæld på nogle konventioner fra reklamebranchen, hvilket gør traileren ret overraskende.

Resident Evil 5 har dansk premiere den 13 september 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ting

Fatter bare ikke at jeg ikke har set nogen af de andre film endnu. Glæder mig sindsyg meget til den her

Simonuser/785845

Synd du ikke har set de andre film ..
Kan kun sige at du skal tag og se dem ..
Synes de er så meega hamrende fede ! !

kim

Har set alle de forrige film og det har faktisk kun været den allerførste jeg har brudt mig om. Den sidste der udkom var efter min mening noget værre juks. Men bliver da klart nød til at se den. Men tror dog desværre at denne bliver et lige så stort flop som den sidste..

Nicolai

Det viser blot forskelligeheden i den måde, som vi filmseere ønsker at blive stimuleret. Dette er ikke en film, som jeg vil opsætte mit anlæg for, når den en måned efter at have haft premiere udkommer på blu ray, da distributøren har fundet ud af, at han har haft fat i endnu et flop. Jeg elsker også en god action film, men der er grænser for, hvilket niveau, jeg ønsker at falde ned på.

Maria Holmen

Spottede jeg lige Michelle Rodriguez? Hun var da en af karakterene i 1'eren, som jeg er rimelig sikker på døde. En spændende comeback historie måske?
Må indrømme at jeg nu er lidt nysgerrig, måske man lige skulle finde serien frem igen til en rewatch og blive klar til nummer 5 :-)

Dennis

Når nu der bliver ved med at være fjolser der bliver ved med at vil se film som Harry Potter & Twilight hvorfor skulle der så ikke være flere af Resident Evil filmene for os der ikke gider de fornævnte film?

Carluser/917403

Er musikken i traileren ikke planket fra TRON Legacy?
det lyder meget ens...

Joachimuser/192842

Det er fra tron the legacy.

Musikken bliver brugt mange steder, blandt andet i Xfactor både i år og sidste år. fantastisk musik darfpunk har lavet :D

Nicolai

Det handler om at være kritisk i forhold til det flow af film, der kommer og her er en af dem, der bør stoppe. Vi bør som forbrugere være bedre til at sortere, men jeg har mine tvivl

JesperBachuser/367768

Jeg troede seriøst det var en Sony reklame i starten... wtf

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.