Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Resident Evil 5'

Første trailer til 'Resident Evil 5'

"My name is Alice and this is my world..."

Stem op!
16
Stem ned!
-1
(reset)

Med den store publikumssucces er det ikke underligt, at Resident Evil-serien er nået til femte film i rækken.

Og nu er den første trailer til filmen offenliggjort.

Traileren afslører dog ikke meget af handlingen, men spiller tilgengæld på nogle konventioner fra reklamebranchen, hvilket gør traileren ret overraskende.

Resident Evil 5 har dansk premiere den 13 september 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ting

Fatter bare ikke at jeg ikke har set nogen af de andre film endnu. Glæder mig sindsyg meget til den her

Simonuser/785845

Synd du ikke har set de andre film ..
Kan kun sige at du skal tag og se dem ..
Synes de er så meega hamrende fede ! !

Mads Frederik

Paul. W. S. Anderson,, så havde hun ikke haft en film-karriere.Ihvertfald ikke hvor hun har hoved-rollen.

S. Rico

Prøv lige at læs på lektien, inden postulaterne sendes afsted.

kim

Har set alle de forrige film og det har faktisk kun været den allerførste jeg har brudt mig om. Den sidste der udkom var efter min mening noget værre juks. Men bliver da klart nød til at se den. Men tror dog desværre at denne bliver et lige så stort flop som den sidste..

Nicolai

Det viser blot forskelligeheden i den måde, som vi filmseere ønsker at blive stimuleret. Dette er ikke en film, som jeg vil opsætte mit anlæg for, når den en måned efter at have haft premiere udkommer på blu ray, da distributøren har fundet ud af, at han har haft fat i endnu et flop. Jeg elsker også en god action film, men der er grænser for, hvilket niveau, jeg ønsker at falde ned på.

Maria Holmen

Spottede jeg lige Michelle Rodriguez? Hun var da en af karakterene i 1'eren, som jeg er rimelig sikker på døde. En spændende comeback historie måske?
Må indrømme at jeg nu er lidt nysgerrig, måske man lige skulle finde serien frem igen til en rewatch og blive klar til nummer 5 :-)

Mads Frederik

med alternate realitet, hvor en der døde i en virkelighed er i live i en anden.

Dennisuser/185917

Når nu der bliver ved med at være fjolser der bliver ved med at vil se film som Harry Potter & Twilight hvorfor skulle der så ikke være flere af Resident Evil filmene for os der ikke gider de fornævnte film?

Hjarne Krogh

der er folk der vil se dem så længe bliver de ved med at lave film ;) Og du har ret ang. med at være kritisk, men når man kan leve sig ind i film, som nogen kan leve sig ind i fx Harry Potter og Ringenes Herre så er der jo også dem der kan leve sig ind i Resident Evil, og ikke kan få nok... Nu ved jeg godt at HP og RH er lavet over bøger, men det kræver alligevel noget at lave film således at publikum kan leve sig ind i dem...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

14 minutter siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

3 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

22 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden