Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer til 'Hobbitten: En uventet rejse'

Trailer til 'Hobbitten: En uventet rejse'

Tilbage til Middle-earth

Stem op!
54
Stem ned!
0
(reset)

Næste års mest ventede film, 'Hobbitten: En uventet rejse', får nu sin første trailer.

Traileren viser den nye hovedperson Bilbo Baggins, spillet af Martin Freeman, der møder en for Ringenes Herre-fans gammel kending, troldmanden Gandalf, og et slæng af dværge.

Det tyder både på mere komik, gensyn med Rivendell fra 'Ringenes Herre', og selvfølgelig en masse eventyr.

Peter Jackson står i spidsen for filmen, der er baseret på J. R. R. Tolkiens fantasy-bog.

Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 12. december 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nannauser/929231

Ved ikke hvad jeg skal forvente...
- Syntes mega godt om Lord Of The Rings, nej jeg syntes VIRKELIG godt om dem, meen jeg har ikke læst bøgerne endnu, og jeg spekulerer på om Hobitten kan toppe Ringenes Herre???! Det ved jeg nok ikke, men ses skal den da! :D
- Glæder mig faktisk! :D

- Nåårh ja (GO SMEAGOL!)

Soejbjerg

Åh mand, får helt gåsehud.
Da dværgen begynder at synge, kan jeg ikke lade være med at tænke på Aragorn, surt han ikke med da han er min ynglings karakter.
Men er ikke et sekund i tvivl om, at filmene nok skal blive fuldstændig magiske og fortryllende smukke alligevel, glæder mig helt vildt!
Har det lidt med filmene som om, at det er en ven man sagde farvel til for mange år siden, og var sikker på man aldrig så igen. Og så får man pludselig afvide, at personen atter kommer hjem.
Ringenes Herre kommer hjem til os igen, hvor bliver det spændende!

Hansonuser/273017

@Anders, du lyder da godt nok som en kæmpe tumbe! Der er ikke nogen som Peter Jackson der laver film som er lavet 100% efter hjertet og fuldstændig gennemført... Havde han bare villet lave penge hurtigt nemt, så findes der andre langt nemmere måder at gøre det på. Det her er hjerteblod... Fint nok at have en mening, men så skal du sgu også vide hvad du ævler om! Det gør du næppe :D Du er sikkert den største bonderøv, fra en eller anden ubetydelig flække der glæder dig som en sindsyg til den næste Twilight film..

Pil

Pyh! Man bliver helt høj af den trailer! Jeg er lykkelig for, at så mange af skuespillerne er tilbage, og det kan kun blive godt! Ærgerligt, at der er et helt år endnu! Hobitten har været ventet længe og nu tager udviklingen for alvor fart. HURRA!

Christina Tofteskov

Aldrig har et år virket så langt! :o)

Jeg kan næsten ikke vente. Jeg er helt sikker på at Hobbitten bliver helt på højde med Ringenes Herre trilogien. Forhåbentlig kommer der et par trailere mere - bare for at afkorte ventetiden lidt ;o)

Og forøvrigt synes jeg at det ser ud som om, Martin Freeman gør det virkelig godt som Bilbo.

Anonymuser/0

Det var der bare. Stemningen, musikken, den gudesmukke visuelle side. Og Gollum's apperance til sidst. Jeg har kun de bedste forhåbninger. Glæder mig til at gense nogle af de gamle figurer, og er SÅ glad for at det er Peter Jackson der endte med at skulle stå for projektet! Why fix what ain't broken? LOTR triologien er stadigvæk i mine øjne nogen af de mest fantastiske film nogensinde.

2012 bliver The Hobbitt OG The Dark Knight Rises... Hvis verden går under inden, bliver jeg så negativ :)

Darth Vader

Gaaaaaaaaaaaaaaasab....at dømme ud fra traileren alene, er der da absolut intet at komme efter hér, endsige at skulle vente et helt år på! Why not release it straight to video now!

Andersuser/745166

Den ser fanme elendig ud! tydeligvis lavet pga. indtægtsmuligheder

Camilla Edelbo Kold

Sikken en godbid at starte på... Jeg er helt sikkert i biffen og se den !!!

Anna user/958834

Ejhi, kan altså slet ikke vente til december :-(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

1 time siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

2 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

16 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter