Cookie- og Privatlivspolitik
Julia Roberts frister Lilly Collins

Julia Roberts frister Lilly Collins

Se de første plakater til 'Mirror, Mirror'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk har tidligere vist både billeder og trailer til den kommende Snehvide-film, der bærer titlen 'Mirror, Mirror'.

Nu har filmen så fået ikke bare én, men to plakater.

På plakaterne ses Julia Roberts, der spiller den onde dronning, friste den unge Snehvide (Lilly Collins) med et rødt og giftigt æble.

Filmen skal dog kæmpe med endnu en fortolkning af det klassiske eventyr, idet 'Snow White and the Huntsman', som har Kristen Stewart (Twillight-filmene) i rollen som prinsessen, har premiere samme forår som 'Mirror Mirror'.

Sammenligner man plakaterne fra de to Snehvide-film, ligner det dog to meget forskellige film, hvor den farverige Mirror, Mirror-plakat står i skarp kontrast til den mørke og dystre fra 'Snow White and the Huntsman'.

Hvad mener du? Er begge film værd at se frem til?

Begge Snehvide-film kommer i 2012, hvor Mirror, Mirror har dansk premiere den 12, april og Snow White and the Huntsman den 31 maj.

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anna user/937732

'Mirror mirror' virker mere som en humoristisk film, mens Snow White and the Huntsman er action-filmen.
Jeg hælder helt klart mest til Snow White and the Huntsman, som jeg HELT SIKKERT SKAL ind og se!! Kristen Stewart, Chris Hemsworth & Charlize Theron... Så kan det altså ikke blive bedre!;)

Pernille

Snow White and the Huntsman virker mere som adventure end eventyr. Selvfølgelig er det altid spændende, når en ny instruktør (Rupert Sanders) gør sin debut, dog overstiger min forventning til Tarsem Singh enhver debutants filmforsøg.

Christina Tofteskov

Jeg hælder mest til Mirror Mirror. Jeg er bange for at Snow White and the Huntsman bliver for meget lig Twilight (som Rødhættefilmen) og uden at genere Twilight-serien, så er det bare ikke lige mig.

Zahra

Jeg vil nok sige Snow White and the Huntsman traileren ser meget bedre ud og plus Kristen Stewart er med i den og der er meget mere action i, men vil også gerne se den her

Ellauser/948153

To film:

Den dystre: Den mere utraditionelle type og 'voldige' med Kristen Stweart i hovederollen.

Den sjove: Adapteret og fordrejet. Den er sjov og man opnår sikkert, at grine undervejs, med Julia Roberts og Lilly Collins

- Det er rigtig fint, at der bliver etableret to versioner af samme film. Dog kunne jeg forestille mig, der eventuelt kunne opstå en form af konkurrence mellem de to film!! De ser ganske underholdene ud begge to, men så må tiden vise hvilken jeg hælder mest til!

Ann-Britt

og det ser ud som om mirror, mirror har lige det.
Den anden ser bare ud som endnu en kamp-film med masser af brag og ...

Tullemor76

Igen må jeg nok vælge "Mirror mirror" hvis jeg skal vælge een af dem. "Snow White and the Huntsman" er sikkert en storslået film med fede effekter men er bange for at den er lidt "selvhøjtidelig". Jeg elsker actionfilm men kan endnu bedre lide film med et "glimt i øjet". Det har fx film som: Stardust, The Princess Bride, Ella of Frell bare for at nævne nogle få. Måske bliver "Mirror mirror" ikke så stor en biografsucces fordi folk har tendens til at vælge det sjove fra frem for det spændende og det er lidt synd. Ærgeligt at de kommer ud samme år - hvis de havde hvert deres biografår havde der været plads til dem begge. Vi mangler lidt den gammeldags humor (som jeg tror, at "Mirror, mirror er fyldt af) - der har været rigeligt af den platte.

Christina Tofteskov

Stardust var altså også voldsomt undervurderet. Den havde fortjent langt større succes. Især var spøgelserne geniale ;o)

Jeg kunne egentlig også godt lide Mysteriet i Månedalen med Dakota Blue Fanning. Budgettet var ikke kæmpestort og det kunne nok ses på nogle af effekterne, men alligevel var det en udmærket fantasyfilm. Synes jeg :o)

Line FS

Mirror, Mirror er INTET for mig, den ser bare så anstrengende og kunstig ud!
Snow White and the Huntsman ser til gengæld virkelig flot og spændende ud! Lige noget for mig!

Cathrine

Selvom jeg oprindeligt først var mest på Snow White and the Huntsman, tror jeg at jeg bliver nødt til at se dem begge :) Min biografafhængighed bliver kun større næste år, med alle de fede film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

En rigtig god og stor dansk skuespiller, som kunne spille rigtig mange forskellige roller.

En stor mand der er væk.

3 timer siden
John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

2 dage siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

3 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

4 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden

Aktive debatter