'Indiana Jones 5' på vej

67-årig Harrison Ford tilbage som Indy
Ford og LaBeouf som far og søn
(© UIP)

Adskilllige medier har længe skrevet om, at en femte og sidste Indiana Jones-film er på vej, men hvad plottet kommer til at handle om, spekuleres der stadig i. 

I denne måneds udgave af Entertainment Weekly, der har et længere interview med Steven Spielberg, giver instruktøren en update på filmen med følgende kommentar:

”Det er op til George (red: George Lucas). Vi er allerede blevet enige om en genre til den femte film, vi har allerede et koncept. Jeg ved ikke, hvor langt George er med historien. Der er ingen 'Indy 5', før George siger, der er.”

Kommentaren ligger i fin forlængelse af, hvad Spielberg tidligere har fortalt til Empire, hvor han afslørede, at George Lucas længe har arbejdet på en historie til den femte film.

Begge udtalelser betyder forhåbentligt, at Lucas og Spielberg snart kan begynde at arbejde på et manuskript.

Om plottet går der i øjeblikket rygter om, at handlingen til den nye film vender tilbage til seriens rødder og skal foregå i Bermuda-trekanten.

Det skulle desuden være sikkert, at den rutinerede Harrison Ford og den unge Shia LaBeouf vil vende tilbage i rollerne som Indiana Jones og søn.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår optagelserne til filmen begynder.