Cookie- og Privatlivspolitik
Vinderne af Breaking Dawn-konkurrencen

Vinderne af Breaking Dawn-konkurrencen

Se hvem der vandt vores breaking Dawn-konkurrence

Stem op!
39
Stem ned!
-3
(reset)

Kino.dk modtag ca. 600 svar på, hvem af Twilight-skuespillerne der vil få den største karriere, når sagaen er overstået!

Vinderne er blevet fundet ved lodtrækning og blev:

1. præmien: 1 x dvd-bokssæt med de første tre film, 1 x Breaking Dawn-soundtrack, 4 x fribilletter til ’The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1’

Bjarta Thomsen

2 - 6. pæmien: 1 x dvd-bokssæt med de første tre film og 2 x fribilletter til ’The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1’

Mette Sanker, Birgitte Skipper Kjærgaard, Kim Goldbæk, Ghada Faris Al-Jwad og Helle Hyldgaard

7 - 9. præmien: 2 x fribilletter til ’The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1’

Merve karatas, Lotte Mouritsen og Jane jaqué

Tillykke til vinderne!

Alle vinderne vil får deres præmier tilsendt hurtigst muligt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Amalie

Jeg kan umulig vælge mellem Kirsten og Robert.
De er begge fantastiske til det de gør. Jeg er sikker på de begge kan komme meget langt....

Kanyaw

Jeg tror at Kristen Stewart har en stor chance for at få en stor karriere. Hun er både ung og meget køn. Hun kan spille mange roller i film. Og hun lever sig meget ind i rollen som f.eks Bella Swan, hun udfører sine roller på en meget professionel måde, at det rigtig sker, især da hun skulle giftes med Edward Cullen det var bare som om at de rigtig skulle giftes. Men mit svar er kristen Stewart

kiauser/748391

Jeg tror det bliver Robert Pattinson, Han har været med i Harry Potter som er en stor film, og spiller han spiller sin rolle i Twilight kanon godt, og så jeg tror han har en rigtig lovende karriere foran sig

Cille

De er begge utrolig talentfulde!
Robert har allerede fået nogle gode roller i fx. Remember me og Water for elephants m.m. Han spiller rigtig godt! Og samme gør Kristen i blandt andet Welcome to the Rileys, hvor hun er fuldkommen anderledes end i Twilight. Det synes jeg er rigtig flot. Hun har også fået rollen i Snow white and the huntsman, som nok er en utrolig rolle at få, da Snehvide er en virkelig kendt historie, som nok de fleste har hørt som barn.

De andre er også fantastiske skuespillere, men ærligt tror jeg de får den bedste karriere. :)

Ingriduser/959578

Syntes i hvert fald hun spillede godt i "Up In The Air" og hun får nok nemmere ved at "bryde ud" af twilight-rollen end hovedpersonerne.

Sahra

det bliver uden tvivl robert taylor også kristen...rob har allerede spillet i mange film...taylor har lavet en og skal snart lave en.. kristen har også spillet i noget gode film og af i gang med en til så jeg af ikke i tvivl om at det af de 3 :-))

Elin Bjarney

Jeg tror at Taylor og Robert får den bedste/største karriere! Fordi de har allerede været med i film før og efter Twilight. Taylor var en børnestjerne da han var yngre og spillede i mange film og så har han jo også spillet i Abduction (som er MEGA god!!) og Robert har været med i Harry Potter (han spillede Cedric Diggory, og han var den perfekte fordi Cedric blev beskrivet som lækker og pæn..) og så har han også spillet i Remember me, Water for elephants også i Bel Ami som udkommer i 2012.
Så jeg tror/synes at Robert og Taylor får den største/bedste karriere! :D <3

Pernille

Robert Pattinson vil spille med i flest film og tjene flest penge. Kvaliteten af filmene kan der stilles spørgsmålstegn ved..

Dyvekeuser/204315

det bliver Robert Pattinson

Annuser/795351

Hvis vi ser på, hvem af de tre skuespillere der spiller med i flest store film, så vil jeg tro at Robert Pattinson får den bedste/største karriere pga. hans intensitet og dygtighed.
Hvis vi ser på mængden af film af forskellig kvalitet, så vil jeg tro at Kristen Stewart får størst succes, da hun har en større alsidighed end de to øvrige hovedpersoner.
Taylor Lautner er en karakterskuespiller, og også han vil skabe sig en karriere.
Kort: Robert Pattinson bliver mest succesfuld.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

7 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

9 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter