Cookie- og Privatlivspolitik
Viggo Mortensen ikke med i 'Hobbitten'

Viggo Mortensen ikke med i 'Hobbitten'

Den danske stjerne vender ikke tilbage som Aragorn

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)

Optagelserne til de to film om 'Hobbitten' er godt i gang, men det bliver uden Viggo Mortensen.

I et interview fortæller Mortensen, at ingen har bedt ham vende tilbage til Peter Jacksons instruerende favn.

Skuespilleren forklarer, at Aragorn heller ikke er med i bogen, så medmindre det i sidste øjeblik besluttes at bruge hans karakter i filmen, gør Mortensen sig ingen forhåbninger om at vende tilbage. 

Orlando Bloom og Cate Blanchett har igen taget deres elver-kostumer på, men filmen vil dog fokusere på hobbiten Bilbo Baggins (Martin Freeman) historie.   

Hobbitten - del 1 har dansk premiere den 25. december 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg er ikke specielt overrasket over dette da Aragon aldrig har optrådt i bogen Hobbitten. Han kan i princippet godt da han er opvokset i kløvedal og opdraget af Elrond. Dog vil han ikke være mere end et barn. Hvis Bilbo er 30 da han drager af sted er Aragon 6 og hvis han er 40 da han drager af sted vil han være 16. Så der kan godt være nogle sminke problemer der hvis vi skal følge bogen tidsmæssigt.
Omkring hans alder. Jo i filmen de to tårne (den forlængede version) fortæller han Eowyn at han er 87 lige efter hun har serverret en stuvning der efter hans ansigtsudtryk at dømme ikke smager særlig godt. Han siger dog ikke dette da han ikke vil såre hende. Han brænder derfor fingrene da han er ved at hælde den ud i græsset og hun kommer tilbage for at snakke om hans alder.

Mikkel

Jeg tror det bliver lidt mærkeligt. Aragorn fylder en del i ' Lord of the Rings ' så det bliver måske lidt underligt at se filmen uden ham. Men kan kun forrestille mig at den er god! Jeg nyder at se Lord of the Rings hver gang, glæder mig meget til at se Hobitten ;-)

Drummer

Det virker ikke som nogen speciel nyhed, eftersom ingen sikkert gik udfra at han ville være med, nu Aragon ikke er med i hobbitten!
Selvfølgelig har de andre roller med, som ikke er med i bogen, som Frodo og Legolas, men som de siger skal Frodo være "fortæller", og elvere har jo en vis levealder, så det ville ikke være usansyneligt at Legolas ville optræde i elverkongens rige!
Og jo Aragon er over 80 år gammel i Ringenes Herre, da han er en del af Dúnedain folket, så han lever længere!

Simonuser/783905

bilbo er 30-40 år i hobbitten og fylder 111 år i Ringenes herre 1.

Vi kan alle sammen godt blive enige om at Aragorn ikke er 80 år gammel i ringenes herre så hvordan kan der overhovedet være nogen tvivl om at han IKKE skal være med.

Jeg har ikke noget i mod at man indre på historien for at få flere roller med så længe man tilgodeser de rigtige karakterer i bogen, specielt med tanke på Beorn den mest seje og kickass biperson i bogen.

Men at kalde det her en nyhed og prøve at skabe debat om det her er en lillesmule ugennemtænkt og uden nogen form for reseach.

Ps: jeg glæder mig for sygt.

Emma

Aragorn er 87 i De To Tårne.
Men jeg er helt enig, han bliver slet ikke nævnt i Hobitten, så det er ikke livsnødvendigt at han skal være med i denne film (:

Binh M.

Han siger jo faktisk, hvor gammel han er i en af Ringenes Herre filmene. Vil næsten vove mig ud i at det er i De To Tårne.. Og der mener jeg han siger han er omkring 80 år.

Anna user/958834

Synes ikke det gør så meget at Viggo ikke er med, han bliver jo heller ikke nævnt i bogen. Blev også ret overrasket, da jeg så at Legolas skulle være med, men det gør mig nu egentlig ikke noget, hæhæhææh ♥

Agata

Det er selvfølgelige ærgerligt, at Viggo ikke er med , jeg kunne så godt lide Aragorn i filmen med også i bogen...:))
men men men.... Jeg er heeelt vildt glad for Orlando skal spille Legolas han er bare så lækker i elver-kostume

Skankuser/609805

Det kommer sådan set som ingen overraskelse at han ikke er med, det ville også være total mærkeligt hvis Aragorn var med i Hobbitten eftersom han ikke nævnt på noget tidspunkt i bogen, så det ville nok være at gå lidt for meget imod bogen, selvom han uden tvivl er The Aragorn i Lotr filmene

Dog fatter jeg på ingen måde hvorfor Orlando bloom /Legolas er med.. altså man møder kun hans far i bogen og høre at Legolas er hans søn, men han har ikke ligefrem nogen rolle i bogen egentlig så det blir spændende at se hvilket twist Peter Jackson formår at lave :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter