Cookie- og Privatlivspolitik
Set-besøg på kommende dansk thriller

Set-besøg på kommende dansk thriller

Lad trekantsdramaet begynde

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)

Kino.dk var med under optagelserne til den kommende danske film 'Rivalen', der fandt sted på Østerbro i indkørslen til en ubeboet herskabsvilla, en af filmens hovedlocations.  

Det triste danske vejr passede perfekt til filmen, der beskrives af instruktøren Laurits Munch-Petersen som en ”psykologisk-thriller med kærlighed - kærlighed kan nemlig være ret gyseragtig”.

På rollelisten ses  bl.a. skuespillerne Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller. De spiller parret David og Freja, der flytter til deres nyerhvervede landsted ved Møns klint.

Idyllen brydes dog, da der sker et uforklarligt selvmord. Endnu værre bliver det, da David begynder at mistænke deres nye håndværker Roar (Alexandre Williaume) for at have forbindelse til det mystiske selvmord. Mistanken styrkes af, at David er sikker på, at Roar lægger an på Freja

Hermed er der lagt i kakkelovnen til et klassisk trekantsdrama med løgne og jalousi, hvor David desperat forsøger at finde frem til sandheden.

                                             Jonatan Spang i rollen som David

Et anderledes hold
Jonatan Spang er nok bedst kendt som stand-up komiker, mens Christiane Schamburg-Müller fik sit gennembrud i tv-serien '2900 Happiness', men nu viser de begge en ny og mere seriøs side i 'Rivalen'.

Hvorfor valget netop faldt på disse to skuespillere, udsprang af et stærkt ønske fra instruktørens side, om at ”caste anderledes og prøve nogle nye sammensætninger”.

Jonatan Spang beskrives af instruktøren som en ”dybt begavet og følsom fyr. Han ville fx gerne have studeret teologi, det tror jeg ikke mange ved om ham. Ligesom hovedpersonen, har han flere sider.

Om Christiane Schaumburg-Müller er orderne kontante og ligeledes rosende:

Hun tog os alle med storm – hun er at naturtalent.”

 


Instruktør Laurits Munch-Petersen uddeler gode råd til Jonatan Spang, Christiane Schaumburg-Müller og Anne Louise Hassing

I Rollen som Freja, ser vi da også Christiane Schaumburg-Müller i en uafprøvet rolle - hun spiller nemlig gravid. Selv sætter hun pris på kontrasten til hendes andre roller.

Jeg har to andre danske film, der kommer ud. Susanne Biers ’Den skaldede frisør’ samt ’Noget i luften’. I denne film er det en mere seriøs rolle, og det er dejligt at kunne vise flere sider”.

Rivalen forventes at få dansk biografpremiere engang i foråret 2012.

 

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
movieholic

Jeg synes de nordiske produktioner bliver bedre og bedre, især inden for krimi-genren, så mon ikke denne også bliver et hit - den lyder sådan!

Cecilie Celina

Tjaa nu plejer jeg ikke at være helt vild med danske film. Ser dem faktisk rigtig sjældent, men denne her lyder da meget fed. Synes Alexander er en meget spændende skuespiller. Så glæder mig til at se ham i den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter