Cookie- og Privatlivspolitik
Ny trailer til Pixar-filmen 'Brave'

Ny trailer til Pixar-filmen 'Brave'

Krigerprinsesse må finde sit mod

Stem op!
6
Stem ned!
-1
(reset)

For et par dage siden kunne vi vise nye karakterbilleder fra Pixars næste film, 'Brave'. I dag er der så en ny trailer til filmen.

I 'Brave' kommer prinsessen Merida, der er en dygtig bueskytte, til at bryde en gammel regel, som er forbeholdt landets ledere. Hendes handlinger afføder kaos og had i kongeriget, og samtidig skal Merida finde meningen med ægte mod for at hæve en forbandelse, før det er for sent.

Traileren viser, at vi har en anderledes Pixar-film i vente, men hvis vi kender animationseksperterne ret, har de en historie i vente, som vil tilfredsstille både børn og voksne.

Brave får premiere den 30. august 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carluser/917403

Efter min mening har Pixar aldrig lavet en dårlig film, så det bliver spændende...

S. Rico

Traileren lugter desværre lidt af Ronald Barbaren. Men forhåbentlig har Pixar lagt deres egen stil ind. Det er et klart must-see.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

1 time siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

3 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

3 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

9 timer siden
Johnny

Elskede Ben Affleck som batman der passet han pisse godt ind... Men han passet ikke på bruce wayne rollen men er spændt på den ny film

13 timer siden

Aktive debatter