Hvem gættede åbningsweekenden på 'Breaking Dawn'?

Flot åbning til Twilight-sagaens nye kapitel
Billede
(© Nordisk Film)

Edward, Bella, Jacob og resten af vampyr og varulve-flokken hev 138,1 millioner dollars hjem i den amerikanske åbningsweekend på Breaking Dawn - Del 1.

Ingen havde gættet det præcise tal, men Rasmus Lindquist og LeanneLittleflower kom tættest på med et bud på henholdsvis 140 millioner dollars og 142,7 millioner dollars.

Tillykke til Rasmus og Leanne, der begge modtager fribilletter med posten.

Hold øje med vores næste åbningsweekend-quiz, når Sherlock Holmes: Skyggespillet har amerikansk premiere den 16. december.

--------------------------------------------------------------

Det er en videnskab at gætte en films åbning i USA, men du får nu chancen for at komme med et bud og deltage i konkurrencen om fribilletter.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller den fjerde Twilight-film 'Breaking Dawn' i den amerikanske åbningsweekend fra midnatsvisningerne torsdag den 17. november til og med søndag den 20. november?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder hver især to fribilletter.

(Man kan deltage i konkurrencen én gang pr. profil og hustand. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er torsdag den 17. kl. 23.59.)

'The Twilight Saga: Breaking Dawn' får premiere i 4.000 amerikanske biografer.

Til sammenligning åbnede The Twilight Saga: Eclipse sidste år med 157,6 millioner dollars i sin fem dage lange amerikanske åbningsweekend. Man kan også altid læse vores USA top 10-nyheder for at blive inspireret.

Weekendens endelige åbningsresultat kan ses her på siden tirsdag den 22. om formiddagen.

Læs mere om The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1, der får dansk premiere den 17. november.